Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

«Χυλόπιτα» Λαλιώτη σε Σπίρτζη: Ο κ. Σπίρτζης χορεύει «σφιχταγκαλιαστά» ταγκό με τους ΑΝ.ΕΛ.

Αρνείται να χορέψει ταγκό με τον Χρήστο Σπίρτζη ο Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος σε δήλωση του στην εφημερίδα «Η Βραδινή» βάζει τα πράγματα στη θέση τους, καθώς ξεκαθαρίζει πως ανήκει διαχρονικά και αδιατάραχτα στο ΠΑΣΟΚ, πιστεύει στην αυτόνομη κάθοδο του κόμματος και τονίζει πως ο κ. Σπίρτζης χορεύει πλέον σφιχταγκαλιαστά ταγκό με τους ΑΝ.ΕΛ.

Αθήνα, Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Προς
κ. Ιορδάνη Χασαπόπουλο
Δ/ντή Σύνταξης
Εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής»

Αγαπητέ Ιορδάνη,

Οι αναφορές του Χρήστου Σπίρτζη στο πρόσωπό μου στη συνέντευξή του στη «ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής» (με τίτλο «θα χορέψω ταγκό στο Σύνταγμα») με αφήνουν αδιάφορο. Δεν με αφορούν γιατί διαχρονικά με αδιατάρακτες σχέσεις ανήκω στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, πιστεύοντας απόλυτα στον αυτόνομο πολιτικό λόγο τους, στην αυτοδύναμη στρατηγική τους και στον καταλυτικό, διακριτό ρόλο τους με σαφείς ιδεολογικές οριοθετήσεις και προγραμματικές αντιπαραθέσεις τόσο με το ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη ΝΔ.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια ότι ο Χρήστος Σπίρτζης έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και χορεύει σφιχταγκαλιαστά «ταγκό» με το ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του καθώς και με τους ΑΝΕΛ και τα στελέχη τους.

Οι χορογραφίες ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι δικές τους και αφορούν αποκλειστικά μόνον αυτούς.

Φιλικά
Κώστας Λαλιώτης

(Visited 1 times, 1 visits today)