Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021

Coffee Island: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας καφέ στην Ελβετία

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Coffee Island στην Ελβετία άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες μέρες, στην πόλη Υβερντόν.

Στο νέο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του ολοκαίνουργιου και πολυλειτουργικού κέντρου επιχειρήσεων και υπηρεσιών EXPLORiT Business & Services, οι ρομποτικές εφαρμογές και η τεχνητή νοημοσύνη απογειώνουν την εμπειρία του επισκέπτη.

Έτσι, δύο ρομπότ «Coffee Island» βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για να σερβίρουν τον καφέ τους οπουδήποτε μέσα στο κέντρο, αλλά και για να βοηθήσουν στην πιο προσωποποιημένη επιλογή καφέ ή άλλου ροφήματος, ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις των επισκεπτών.

Επίσης, το EXPLORiT Business & Services διαθέτει κινηματογράφους, καθώς και δύο ορόφους αφιερωμένους σε νεαρούς εφήβους και παιδιά με έμφαση στην επιστήμη, την τεχνολογία, την ενέργεια, την εξερεύνηση του φυσικού περιβάλλοντος και του διαστήματος.

Η εταιρεία «Coffee Island», διανύοντας πλέον την τρίτη δεκαετία της, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο καφεστίασης στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα ενισχύει την παρουσία της στο εξωτερικό, δίνοντας ήδη το «παρών» σε 49 σημεία στην Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Το προηγούμενο έτος, παρά την υγειονομική κρίση, η «Coffee Island» έμεινε πιστή στη στρατηγική της, επιτυγχάνοντας το άνοιγμα 24 νέων καταστημάτων, που ενίσχυσαν σημαντικά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στις αντίστοιχες περιοχές. Το πλάνο ανάπτυξης της «Coffee Island» για το α’ εξάμηνο του 2021 περιλαμβάνει το άνοιγμα 20 νέων καταστημάτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, βασική προτεραιότητα της «Coffee Island» αποτελεί όχι απλά η ποσοτική, αλλά κυρίως η ποιοτική ανάπτυξη του δικτύου της και η ακόμα μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά, τόσο μέσω των κλασικού τύπου καταστημάτων της, όσο και μέσω του νέου μοντέλου «Coffee Little Island».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By