Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

Comeback για το θρυλικό Hard Rock Cafe στο Μοναστηράκι

Τις πόρτες του ανοίγει ξανά το θρυλικό Hard Rock Cafe στην Αθήνα, στο Μοναστηράκι αυτή τη φορά, και μάλιστα υπό τη διοίκηση της μητρικής εταιρείας Hard Rock International, κι όχι με τη μορφή franchise.

hard rock

Το 900 τετραγωνικών μέτρων-διώροφο καφέ, με την εμβληματική διακόσμηση προσαρμόζει το ύφος του στην τοπική κληρονομιά και κουλτούρα. Το νέο Hard Rock Cafe μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του χώρο περισσότερα από 200 άτομα, ενώ ακόμη διαθέτει ένα ξεχωριστό μπαρ γεμάτο ζωή, μια μοναδική εσωτερική αυλή και ταράτσα, καθώς και το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ Rock shop –που είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσει τον Απρίλιο. Το μπαρ θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2015 και το εστιατόριο το Νοέμβριο του 2015. Το κυρίως εστιατόριο προβλέπεται ότι θα προσφέρει 80 νέες θέσεις εργασίας.

Μέρος του HardRock είναι και το εμβληματικό κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουαρ, το RockShop, με τη μοναδική του συλλογή, που προγραμματίζεται να ξεκινήσει την λειτουργία του την 1ηΑπριλίου του 2015.

Το RockShop θα διαθέτει αξεσουάρ εμπνευσμένα από την rock “n” roll κουλτούρα, καθώς και συλλεκτικά HardRockCafé είδη που είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για το κατάστημα της Αθήνας και θα πωλούνται μόνο σε αυτό. Όλα τα είδη είναι υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά όλης της συλλογής ρούχων και αξεσουάρ.

Τα μουσικά memorabilia, τα αναμνηστικά της εμβληματικής συλλογής του Hard Rock θα κοσμούν τους τοίχους του Hard Rock Cafe Athens, συμπεριλαμβανομένων αντικειμένων θρυλικών και σύγχρονων μουσικών από όλο τον κόσμο. Οι fans θα μπορέσουν να δουν τις ασημί-μαύρες μπότες που φορούσε η Lady Gaga κατά τη διάρκεια φωτογράφησης το 2014, ένα μαύρο μπάσο με καρφιά που ανήκει στον Αμερικανό rocker, Gene Simmons, μια ακουστική κιθάρα με αυτόγραφο του Chris Martin των Coldplay και πολλά άλλα.

Tο Hard Rock Café με την προηγούμενη διοίκηση, του Κύπριου επιχειρηματία, Ρένου Μιχαηλίδη, διέθετε δύο καταστήματα στην Αθήνα, ένα στη Γλυφάδα και ένα στη Φιλελλήνων για περίπου εννέα χρόνια, με το δεύτερο κατάστημα να κλείνει το 2014.

rock

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που το αυθεντικό Hard Rock ξεκινάει στην μοναδική πόλη των Αθηνών υπό τη διοίκηση της Hard Rock Café International», δήλωσε ο David Pellow, Area Vice President of Operations, Europe, της Hard Rock International. «Έχουμε βρει το ιδανικό σημείο, στην καρδιά της Αθήνας και ανυπομονούμε να μυήσουμε και πάλι τους επισκέπτες μας στο Αμερικάνικο φαγητό και την rock n” roll ατμόσφαιρα, αφουγκραζόμενοι την ελληνική κουλτούρα και την δυναμική Ελληνική μουσική σκηνή».

By