Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Δ. Καμμένος κατά Κατρούγκαλου: Εθνικά επικίνδυνες οι απόψεις του

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικής Πολιτικής Γιώργο Κατρούγκαλο, που τοποθετήθηκε υπέρ των τουρκικών προεκλογικών συγκεντρώσεων σε ελληνικό έδαφος, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μέσω δήλωσής του, εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του υφυπουργού Ευρωπαικών Υποθέσεων Γιώργου Κατρούγκαλου. Ο κ. Καμμένος επισημαίνει ότι «δεν πρέπει να επιτραπούν προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος Ερντογάν στην Θράκη. Τόσο για πολιτικούς όσο και για εθνικούς λόγους».

Παράλληλα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κάνει λόγο για «εθνικά επικίνδυνες αδιανόητες πρακτικές δήθεν ανοχής». «Είναι μια απόλυτα σημαντική πολιτική επιλογή και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις εθνικά επικίνδυνες, αδιανόητες πρακτικές δήθεν ανοχής», τονίζει ακόμα.

«Τη στιγμή όπου σύσσωμη η Ευρώπη καταδικάζει τα αντιδημοκρατικά «πιστεύω», τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και τις προβοκάτσιες του Ερντογάν, η Ελλάδα πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και την συμπαράστασή της ενάντια στο προσβλητικό παραλήρημα κυβερνητικών στελεχών της Τουρκικής κυβέρνησης κατά των λαών της Ευρώπης και σε όλους όσοι απλά διαφωνούν μαζί τους», καταλήγει.

(Visited 1 times, 1 visits today)