Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Δ. Καρύδης: Η δήθεν κοινωνική πολιτική της Δούρου

Πως σχολίασε ο Δημήτρης Καρύδης το πρόγραμμα της Περιφέρειας «ηλεκτρικό ρεύμα για όλους»

rena dourou

 

Την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά στα οποία έχει γίνει διακοπή, με το πρόγραμμα «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους» που εξήγγειλε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, σχολίασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δημήτρης Καρύδης.

«Όταν η κοινωνική πολιτική ταυτίζεται με την παραπλάνηση και το ψέμα τότε προκύπτει το πρόγραμμα «Ρεύμα για όλους» που ανήγγειλε η κα. Δούρου παρόντος του κ. Τσιπρα», έγραψε με νόημα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ενώ συνέχισε, «Διαβάζοντας όμως κάποιος τους όρους του προγράμματος συνειδητοποιεί ότι αφορά μόνο 3.500 ανθρώπους το χρόνο σε όλη την Αττική, με αμφιλεγόμενα κριτήρια επιλογής τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους φτωχούς και τους κοινωνικά αποκλεισμένους οι οποίοι προστατεύονται».

«Αυτοί που ξέρουν τα δεδομένα υποστηρίζουν ότι οι μόνοι που έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν είναι οι κατά σύστημα μπαταχτσήδες!»

Ενώ ο κατέληξε, «Η δήθεν κοινωνική πολιτική της περιφέρειας είναι η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ : μεγάλα λόγια, προχειρότητα, φτηνές εντυπώσεις, κανένα όφελος για αυτούς που έχουν το πραγματικό πρόβλημα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By