Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Δανέλλης: Η κυβέρνηση έχασε την ιστορική ευκαιρία να εξυγιάνει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο

«Η κυβέρνηση έχασε την ιστορική ευκαιρία να αναδιοργανώσει και να εξυγιάνει το όντως προβληματικό ραδιοτηλεοπτικό τοπίο με θεσμικό τρόπο. Ο αποκλεισμός του ΕΣΡ….

danellis

«Η κυβέρνηση έχασε την ιστορική ευκαιρία να αναδιοργανώσει και να εξυγιάνει το όντως προβληματικό ραδιοτηλεοπτικό τοπίο με θεσμικό τρόπο. Ο αποκλεισμός του ΕΣΡ από τη διαδικασία, δηλαδή της μοναδικής κατά το Σύνταγμα αρμόδιας ανεξάρτητης αρχής, υπονόμευσε την όλη προσπάθεια» δήλωσε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

Αναφερόμενος στις ιδιωτικοποιήσεις και το έργο της αξιοποίησης του Ελληνικού επανέλαβε τις επιφυλάξεις του για την υλοποίησή του, λέγοντας ότι «γνωρίζω την μόνιμη αμφιθυμία της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις, τις επενδύσεις και την έννοια του επιχειρείν γενικότερα» και τόνισε: «Με φοβίζει η πιθανή συνάντηση του βαθέως κράτους με το βαθύ κόμμα, που μπορεί να υπονομεύσει το όλο project».

Για τις προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ο κ. Δανέλλης υποστήριξε ότι «κράτησε τα προσχήματα όταν δεν υποσχέθηκε την επαναφορά των συντάξεων, ξέχασε όμως τον εκσυγχρονιστικό του εαυτό όταν υποσχέθηκε φορολογικές μειώσεις χωρίς κοστολογημένες αναφορές ισοδυνάμων, επικαλούμενος μονάχα την αποτελεσματικότητα μιας νέας δικής του διαπραγμάτευσης».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο βουλευτής του Ποταμιού σημείωσε ότι «παρά την απογοήτευση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ από τις αλλεπάλληλες κυβερνητικές διαψεύσεις, διαπιστώνεται μια αξιοσημείωτη αντοχή της εκλογικής του βάσης» και προσέθεσε ότι «αν αυτή απειληθεί μπροστά στην αδυναμία διαχείρισης των μετώπων που πολλαπλασιάζονται, ίσως ο κ. Τσίπρας να αναγκαστεί να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, επιλέγοντας μια ηρωική έξοδο».

(Visited 1 times, 1 visits today)