Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

ΔΕΔΔΗΕ: Μέχρι το βράδυ η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Έως το βράδυ αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί η πλήρης αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μετά τα προβλήματα που προκάλεσε η φονική θεομηνία, που έπληξε την περιοχή.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρίνισε ότι μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων του και των συνεργαζόμενων εργολάβων, η ηλεκτροδότηση ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες στη χερσόνησο.

«Αναλυτικότερα, ο ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε καταρχάς στην τροφοδοσία του Υποσταθμού Κασσανδρείας μέσω γραμμών Μέσης Τάσης και την ηλεκτροδότηση του βορειοανατολικού τμήματος της Χερσονήσου.

Εν συνεχεία με τη σταδιακή αποκατάσταση της βλάβης στους δύο ιστούς της γραμμής μεταφοράς του ΑΔΜΗΕ, ηλεκτροδοτήθηκε ο Υποσταθμός της Κασσανδρείας από το δίκτυο μεταφοράς και άρχισε η επανηλεκτροδότηση των υπόλοιπων περιοχών της Χερσονήσου η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ κ. Στέφανος Οκταποδάς και όλη η Διοίκηση ευχαριστούν θερμά τους εργαζόμενους για το μαραθώνιο αγώνα που έδωσαν σε όλες τις περιοχές της Βορείου Ελλάδας που έπληξε το κύμα κακοκαιρίας, ανταποκρινόμενοι άμεσα και αποκαθιστώντας εκατοντάδες βλάβες στο Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους εργαζόμενους στο Νομό Χαλκιδικής για το τιτάνιο έργο τους, καθώς επιθεώρησαν και κατάφεραν να αποκαταστήσουν εκτεταμένες ζημιές σε Δίκτυο Μέσης Τάσης 2.429 χλμ και σε Δίκτυο Χαμηλής Τάσης 2.152 χλμ, που τροφοδοτούν 162 πελάτες Μέσης Τάσης και 153.382 πελάτες Χαμηλής Τάσης.

Τέλος, ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει για μια ακόμη αφορά τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By