Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Δεύτερη καθημερινή πτήση Αθήνα – Ντουμπάι από την Emirates

Δεύτερη καθημερινή πτήση από την Αθήνα στο Ντουμπάι εγκαινιάζει η Emirates από την 1η Μαΐου, αυξάνοντας μάλιστα περαιτέρω τις επιβατικές θέσεις, καθώς και τη χωρητικότητα φορτίου για να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό το συγκεκριμένος προορισμός.

Απαντώντας στις ανάγκες των επιβατών για συχνότερα δρομολόγια και μεγαλύτερη χωρητικότητα, η νέα πτήση της Emirates, με αριθμό ΕΚ 103, θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 16:20 και θα φθάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών στις 20:25. Αντιστοίχως η πτήση της επιστροφής με αριθμό ΕΚ 104, θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 23:20 και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας στις 04:55.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την επίσημη πρώτη της πτήσης που συνδέει Αθήνα και Νέα Υόρκη κάθε μέρα, όλο το χρόνο, η δεύτερη καθημερινή πτήση προς Ντουμπάι έρχεται να ικανοποιήσει την ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση των επιβατών για το συγκεκριμένο δρομολόγιο, αλλά και ως ένα ακόμη δείγμα των ισχυρών δεσμών που ενώνουν την Emirates και την Ελλάδα.

AdTech AdΣχολιάζοντας τη νέα πτήση, η Reema Al Marzooqi, Country Manager της Emirates στην Ελλάδα, δήλωσε: «Το 2017 είναι έως τώρα μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για την Emirates στην Ελλάδα, με το λανσάρισμα της απευθείας πτήσης Αθήνα-Νέα Υόρκη να είναι για την ώρα το κορυφαίο γεγονός του κλάδου. Τώρα, παρουσιάζουμε τη δεύτερη καθημερινή πτήση προς το Ντουμπάι, φέρνοντας έτσι την «πατρίδα» της Emirates ακόμη πιο κοντά στην Αθήνα, ώστε να ανταποκριθούμε στην ζήτηση των επιβατών μας, που είναι όλο και περισσότεροι, όλο και πιο ενθουσιώδεις. Είμαστε βέβαιοι ότι η δεύτερη καθημερινή πτήση θα υποστηριχθεί παραπάνω από ικανοποιητικά από την ελληνική αγορά, καθώς έρχεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ταξιδιωτών».

Να υπενθυμισουμε ότι η Emirates ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα το 1996, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Από τότε, ο αριθμός των πτήσεων και το μέγεθος των αεροσκαφών που εξυπηρετούν την ελληνική αγορά αυξάνονται διαρκώς, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ταξιδιωτών από την Ελλάδα. Η νέα, επιπλέον πτήση αναμένεται να δώσει σε επαγγελματίες και τουρίστες που ταξιδεύουν από την Αθήνα ακόμη περισσότερες δυνατότητες να συνδεθούν με προορισμούς στη Μέση και την  Άπω Ανατολή, την Αυστραλασία και την Αφρική.

Με έναν εντυπωσιακό στόλο που αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777 και Airbus A380, η Emirates συνεχίζει να προσφέρει στους επιβάτες όλων των θέσεων μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία, με μοναδική άνεση και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Έχοντας βραβευθεί πρόσφατα  ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία του Κόσμου στα Travelers’ Choice Awards for Airlines 2017 του TripAdvisor, η Emirates προσαρμόζεται στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες των επιβατών της, με στόχο να τους προσφέρει πάντα μια εξαιρετική εμπειρία στον αέρα και στο έδαφος.

Με την δεύτερη καθημερινή πτήση που ενώνει την εγγύς Ανατολή με την Ευρώπη μέσω της Αθήνας, ενισχύεται και ο ρόλος του περιφερειακού κόβμου που φιλοδοξεί να παίξει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών για την περιοχή των Βαλκανίων και των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου.

Να υπενθυμίσουμε πως πέρα από τις πτήσεις της Emirates μια ακόμα πτήση άπλωσε τα «φτερά» της χώρας μας στην αγορά της Ασίας και κατ” επέκταση της Αυστραλίας και μάλιστα σε χαμηλή τιμή. Με την νέα συνεργασία του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με την low cost εταιρεία Scoot η Αθήνα θα συνδέεται με την Σιγκαπούρη με απευθείας πτήσεις με τιμές που ξεκινούν από μόλις 360 ευρώ για ταξίδι μετ`επιστροφής.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By