Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Δεύτερος γύρος διαμαρτυριών κατά την αποχώρηση Πολάκη από Ιεράπετρα (φώτο)

Κάτοικοι της περιοχής αποδοκίμασαν τον υπουργό Υγείας κατά την αποχώρησή του από το νοσοκομείο Ιεράπετρας

pol1

Η επεισοδιακή επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, με θεσμικά όργανα και εργαζόμενους του νοσοκομείου Ιεράπετρας, αλλά και φορείς της περιοχής ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα το απόγευμα με νέο γύρο διαμαρτυριών.

Κατά την αποχώρηση του από το νοσοκομείο, κάτοικοι της περιοχής αποδοκίμασαν τον υπουργό με έντονο τρόπο, ζητώντας άμεσες λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια το νοσοκομείο τους.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο κ. Πολάκης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι πρόκειται μέσα στο επόμενο διάστημα να προσληφθούν 27 άτομα προσωπικό, εκ των οποίων οι 12 γιατροί, με τους παρευρισκόμενους να εμφανίζονται επιφυλακτικοί για το αν αυτές οι εξαγγελίες του υπουργού, τελικά υλοποιηθούν.

Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν νωρίτερα οι νέες αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικού στελέχους, με τον Παύλο Πολάκη να μπαίνει για δεύτερη φορά στο «στόχαστρο».

Μεταξύ άλλων, η Κουμουνδούρου καταδικάζει απερίφραστα τους προπηλακισμούς, κάνοντας λόγο για «μειοψηφικές συμπεριφορές» και «δήθεν αγανακτισμένους πολίτες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις κοινωνικές διεκδικήσεις».

pol

(Visited 1 times, 1 visits today)
By