Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Δεκαεξάχρονη που είχε εξαφανιστεί σώθηκε όταν αναζήτησε βοήθεια με χειρονομία που έμαθε στο TikTok

Μία έφηβη που αγνοούνταν από τη Βόρεια Καρολίνα κατάφερε να σώσει η αστυνομία του Κεντάκι όταν, σύμφωνα με τις Αρχές, χρησιμοποίησε μια χειρονομία που είχε μάθει στο TikTok και η οποία υποδηλώνει ενδοοικογενειακή βία.

Η 16χρονη είχε εξαφανιστεί από το Άσβιλ με τους γονείς της να δηλώνουν την εξαφάνισή της την περασμένη Τρίτη. Την Πέμπτη, ένας μοτοσικλετιστής στο Κεντάκι ειδοποίησε την αστυνομία δηλώνοντας πως είδε ένα κορίτσι σε κίνδυνο μέσα σε ένα όχημα.

 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός του δίκυκλου, ο οποίος βρισκόταν πίσω από το όχημα, παρατήρησε ότι το κορίτσι στο μπροστινό αυτοκίνητο έκανε χειρονομίες, οι οποίες στη γλώσσα της κοινωνικής πλατφόρμας TikTok δείχνουν ότι αυτός που τις κάνει είναι θύμα οικογενειακής βίας και σημαίνουν «χρειάζομαι βοήθεια – ενδοοικογενειακή βία», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Κάποιος που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο σήμα κρατά το χέρι του ψηλά με την παλάμη του προς τα έξω, μετά βάζει τον αντίχειρά του στο χέρι του και μετά κλείνει τα δάχτυλά του για να παγιδεύσει τον αντίχειρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έφηβη είχε μάθει τη συγκεκριμένη χειρονομία στο TikTok. Ο οδηγός της ακολούθησε το όχημα δίνοντας πληροφορίες στην αστυνομία, η οποία στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και έσωσε το κορίτσι.

Ο ύποπτος είχε απαγάγει το κορίτσι από τη Βόρεια Καρολίνα στο Οχάιο, ότι έχει συγγενείς. Όταν ωστόσο εκείνοι διαπίστωσαν ότι είναι ανήλικη και αγνοούνταν αναγκάστηκαν να φύγουν.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα την ίδια ημέρα για αρπαγή ανηλίκου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By