Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δελαστίκ: Γερμανοτσολιάδες και σκυλιά το 40% που ψήφισε «Ναι» (βίντεο)

Σάλος μετά την απίστευτη δήλωση του δημοσιογράφου Γιώργου Δελαστίκ

delastik-gr-bgctdr

 O δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ χθες κατά την παρουσία του στην πολιτική εκπομπή του Star, έκανε μια απίστευτη δήλωση για τους πολίτες που ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα. Πιο συγκεκριμένα χαρακτήρισε ως γερμανοτσολιάδες και σκυλιά το 40% των Ελλήνων πολιτών. Αυτή η δήλωση προκάλεσε αναταραχή στο πάνελ της εκπομπής ενώ και ο Νίκος Χατζηνικολάου κατέκρινε αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος στην ανάλυσή του είπε ότι είναι περήφανος για τον ελληνικό λαό που απέδειξε ότι δεν είναι «γερμανοτσολιάς» αλλά και για σκυλιά.

Τότε όλοι οι παριστάμενοι ζήτησαν από τον Γιώργο Δελαστίκ να δώσει εξηγήσεις για το αν εννοεί ότι το ποσοστό που ψήφισε «ναι» είναι γερμανοτσολιάδες. Παρ όλα αυτά εκείνος επέμεινε στον ισχυρισμό του προσθέτοντας μάλιστα ότι εννοούσε πράγματι αυτούς που δεν επέλεξαν το «όχι».

Αμέσως μετά το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας  Φαήλος Κρανιδιώτης εξερράγη λέγοντάς του ότι δεν του επιτρέπει να βάζει ταμπέλες και τον ρώτησε αν είναι συνιστώσα της Χρυσής Αυγής.

Από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου του είπε ότι αν δεν είχαν πολύχρονη φιλία θα του ζητούσε να φύγει από το πάνελ και ότι είναι θλιβερό το ότι χαρακτήρισε το 40% του λαού «γερμανοτσολιάδες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα αργότερα ο Γιώργος Δελαστίκ δεν ήταν στο πάνελ του Star.

Δείτε το βίντεο