Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Delivery με… drone από την Mr. Pengu

Οι υπηρεσίες μεταφορών σε άλλο level, ανέπαφο delivery και άλλες ενέργειες για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει μεγάλο βαθμό ανησυχίας σε όλη την υφήλιο ο Mr. Pengu, η εταιρεία που αναλαμβάνει να σας φέρει σπίτι σας delivery από δημοφιλή μαγαζιά, παρακολουθεί στενά την κατάσταση καθώς και όλα τα μέτρα και τις συμβουλές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των τοπικών φορέων.

Προσθήκη της λειτουργίας «Παράδοσης Χωρίς Επαφή / No Contact Delivery» στην εφαρμογή τoυ Mr. Pengu σε συνεργασία με την HELLENIC DRONES (εταιρεία με άδεια) καθιστώντας δυνατή την παράδοση προιόντων στην πόρτα ή την είσοδο της κατοικίας. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε λίγες μέρες στην εφαρμογή του Mr Pengu .

H Hellenic drones είναι επίσημα η πρώτη αδειοδοτημένη σχολή ΣμηΕΑ (Drones) από την Υ.Π.Α.

Ο ανταγωνισμός έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Τόσο υψηλά που φτάνουν ως τα σύννεφα και τους ουρανούς.

Το γνωστό app Mr. Pengu, προχώρησε ένα level πιο πάνω σε ότι αφορά τις υποσχέσεις του για την ποιότητα των υπηρεσιών του, βάζοντας στο παιχνίδι για τα καλά την σύγχρονη τεχνολογία.

H MR PENGU (GREECE) SA, η εταιρεία που ανήκει στη μητρική εταιρεία MR. PENGU PUBLIC COMPANY LTD, εγκαινιάζει την πρώτη δημόσια υπηρεσία παράδοσης με drones στην Ελλάδα, μετά τις σχετικές άδειες που έλαβε από τις Αρχές. Περίπου 100 κατοικίες στα Βόρεια προάστια , θα έχουν αρχικά πρόσβαση σε αυτήν, αλλά τους επόμενους μήνες σχεδιάζεται η επέκταση της σε ακόμη περισσότερα σημεία.

Η λειτουργία, όμως, έρχεται με περιορισμούς. Δεν θα επιτρέπεται στα αεροσκάφη να πετούν πάνω από κύριους δρόμους και θα μπορούν να πετούν μόνο από τις 7πμ έως τις 8μμ, Δευτέρα έως Σάββατο (ή μεταξύ 8πμ και 8μμ τις Κυριακές). Επίσης, δεν θα μπορούν να λειτουργούν πολύ κοντά στους ανθρώπους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η αγορά του delivery μέσω drone μπορεί να φτάσει σε αξία τα 30 με 40 εκατομμύρια για τις τοπικές επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας πως οι παραδόσεις μέσω οχημάτων αυτού του τύπου μπορεί να αναλογούν σε 1 στις 4 παραγγελίες το 2030.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή μπορεί να είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια υπηρεσία διατίθεται εμπορικά, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για προϊόντα μίνι-μάρκετ και περιπτέρου, είδη φαρμακείου, τρόφιμα, καφέ και ό,τι μπορείς να φανταστείς… κατέβασε την εφαρμογή και ασ’ το στον πιγκουίνο!


Δεν χρειάζεται να ανησυχείς…

Download for Android: https://bit.ly/2GU8V1J

Download for iOS: https://apple.co/2ubWv2Q

(Visited 1 times, 1 visits today)
By