Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Δέλλας: Πάμε για νίκη στη Τούμπα

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Τραϊανό Δέλλα, που τόνισε πως η ΑΕΚ θα παίξει για τη νίκη στην Τούμπα

dellas

Σύνθημα νίκης από τον Τραϊανό Δέλλα ενόψει Τούμπας. Μιλώντας στη Nova, ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το «κλειδί» για να έρθουν οι τρεις βαθμοί, δήλωσε πως η συγκέντρωση και ο περιορισμός των λαθών θα είναι καθοριστικοί παράγοντες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Θα είναι ένα ντέρμπι που έχει λείψει πολύ και από εμάς και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, παίζουμε στην έδρα του. Ξέρουμε όλοι ότι η Τούμπα είναι μια πολύ δύσκολη έδρα με την ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το σκεπτικό μας, ότι δηλαδή πρέπει να πάμε και να πάρουμε τρεις βαθμούς.

Θεωρώ ότι στο ψυχολογικό κομμάτι της προετοιμασίας αυτά είναι τα πιο εύκολα ματς για έναν προπονητή. Δεν πρέπει να πει πολλά. Οι παίκτες καταλαβαίνουν πως πρέπει να προετοιμαστούν όταν έχουν μπροστά τους ένα ντέρμπι. Εμείς πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά για να ανταποκριθούμε σ” αυτό το παιχνίδι».

Όσον αφορά τον αντίπαλο, είπε: «Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έχει αλλάξει προπονητή, αλλά έχει και αρκετούς παίκτες από πέρυσι. Ακόμα όμως προσπαθεί να βρει τα πατήματά του. Είναι μια ιδιαίτερη ομάδα επειδή παίζει ένα διαφορετικό σύστημα απ” αυτό που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Εμείς προετοιμαστήκαμε όλο αυτό τον καιρό και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις».

(Visited 1 times, 1 visits today)