Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Δεν είμαι μάγος, θα τα φτιάξουμε όλα όμως

Ο Πρόεδρος της Προοδευτικής έκανε έναν απολογισμό και μίλησε για την πορεία της ομάδας και το μέλλον της .

Αναλυτικά η Ανακοίνωση :

Πολλοί πιστεύουν ότι τα λάθη που έγιναν είναι θέμα επιλογών . Δεν συμφωνώ. Φέτος πέσαμε …. στη θάλασσα και κολυμπάμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα βγούμε στην στεριά. Ούτε μάγος είμαι, αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φτιάξουμε την Προοδευτική όπως θέλουμε όλοι και ονειρευόμαστε. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά θα προσπαθήσω να γυρίσουμε στο σπίτι μας στο ΚΛΟΥΒΙ . Έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης όμως και μεγάλο μάλιστα. Γκρίνια, μουρμούρα, μανατζερικά παιχνίδια. Δεν είμαι ο καλύτερος αλλά προσπαθώ για το καλύτερο. Σε μια δύσκολη εποχή που περνάει η ομάδας ο κόσμος πρέπει να στηρίζει.

Δεν πέτυχαν κάποιες μεταγραφές και δεν μας βγήκαν όλες. Δώσαμε αρκετά λεφτά και το πιο σημαντικό έχουμε τα πάντα πληρωμένα και τακτοποιημένα.

Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δεν είμαστε η Ρεάλ και η Τσέλσι . Από τις ελάχιστες ομάδες που δεν χρωστάει euro είμαστε.

Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα η γκρίνια είχε ξεκινήσει . Ο πρώτος που ενοχλούμε είμαι εγώ με την θέση μας στη βαθμολογία. Θα τους αλλάξουμε τους παίκτες και μεταγραφές θα κάνουμε αλλά σωστές . Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, σταματήστε όμως τώρα φτάνει.

Ότι χρειάζεται να γίνει θα γίνει. Δεν με ενδιαφέρουν τα μπάτζετ το καλό της ομάδας θέλω .

Τον κόσμο τον ενδιαφέρει μόνο η ομάδα να κερδίζει . Λογικό είναι. Δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε εγώ με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας . Την μουρμούρα και την κριτική εγώ την τρώω όμως .

Όταν θα φύγω θα αφήσω μια ομάδα που δεν θα χρωστάει euro, και θα προσπαθήσω να αφήσω αυτό που δεν άφησε κανένας πριν από μένα δηλαδή ,γήπεδο, προπονητικό και ταμείο. Εγώ παρέλαβα μια ομάδα με αβέβαιο μέλλον και χωρίς τίποτα και προσπάθησα να την επαναφέρω εκεί που ανήκει, προσπερνώντας όλα το προβλήματα που κληρονόμησα και ξέρετε καλύτερα από μένα ότι είναι πάρα πολλά.

Θα έρθει και η ώρα αυτή που θα φύγω.Όσοι πιστεύουν ότι οι ομάδες έχουν ιδιοκτήτη είναι βλάκες. Ιδιοκτήτης είναι ο κόσμος. Όλοι έρχονται και φεύγουν.Οι ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτη έχουν έμβλημα , κόσμο και ιστορία όμως .

Ο Πρόεδρος

Ανδρίτσος Γιώργος

(Visited 1 times, 1 visits today)
By