Τι ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας σε δηλώσεις του
Ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Χανς Γεργκ Σέλινγκ, δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει καμία συμφωνία σχετικά με τις νέες ελληνικές προτάσεις, εκτός εάν υπάρξει ένα συγκεκριμένο σχέδιο που να δείχνει πώς θα πραγματοποιηθεί, όπως μεταδίδει το Reuters.
H Ελλάδα έκανε ένα βήμα πίσω από την άβυσσο χθες, αναφέρει το πρακτορείο, όταν παρουσίασε προτάσεις τις οποίες οι ηγέτες της ευρωζώνης χαιρέτισαν ως βάση για πιθανή συμφωνία τις επόμενες ημέρες. Ο Σέλινγκ εξέφρασε την πεποίθηση η πορεία που θα ακολουθήσει το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας, έχει συμφωνηθεί.
Ωστόσο πρόσθεσε: «Αν δεν υπάρχει πρόγραμμα για τις δράσεις που να λέει ποιο μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή και πότε, δεν θα συμφωνήσουμε». «Δεν πρέπει και δεν μπορεί να ξεκινήσει έτσι, από την… πίσω πόρτα ένα τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα», τόνισε.