Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Δεν κάλεσαν την Κορακάκη στο προεδρικό Μέγαρο

«“Αν δεν μας θέλουν στην Ελλάδα να μας το πουν να φύγουμε» τόνισε ο πατέρας και προπονητής της νεαρής αθλήτριας

anna-thumb-large-thumb-large

Όπως μετέδωσε η Καθημερινή η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη δεν θα παραστεί στο προεδρικό μέγαρο όπου πραγματοποιείται σε λίγη ώρα εκδήλωση προς τιμή της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής.

Οπως δήλωσε  ο πατέρας και προπονητής της δεν έλαβε πρόσκληση για την εκδήλωση. »Αν δεν μας θέλουν στην Ελλάδα να μας το πουν να φύγουμε” σημείωσε ο κ. Τάσος Κορακάκης. Όπως λέει ο ίδιος, χθες αργά το απόγευμα πληροφορήθηκε από τα sites ότι επρόκειτο να λάβει χώρα η εκδήλωση στο προεδρικό, ωστόσο κανείς δεν τους είχε προσκαλέσει.

Με δική του πρωτοβουλία επικοινώνησε με τους διοργανωτές της εκδήλωσης για να διασταυρώσει την πληροφορία η οποία επιβεβαιώθηκε. Αφού κατάλαβαν το σοβαρό ατόπημα που είχαν υποπέσει, οι διοργανωτές δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι το “ξέχασαν” αφού η εκδήλωση προγραμματίστηκε τελευταία στιγμή.

Η Αννα Κορακάκη βρίσκεται στο Παρίσι και δεν θα μπορέσει να μεταβεί τελευταία στιγμή στην Αθήνα για να παραστεί στην εκδήλωση όπως ενημέρωσε ο πατέρας της. Σύμφωνα με πληροφορίες  έχει ήδη υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Προεδρικού και της πλευράς της αθλήτριας ώστε να γίνει δεκτή από τον ΠτΔ αμέσως μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.Για την οργάνωση της εκδήλωσης δεν ήταν υπεύθυνη η προεδρία, αλλά οι εκπρόσωποι της αποστολής.

Λίγο μετά τις 12 φτάνουν στο Ελ. Βενιζέλος τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Αποστολής τα οποία θα μεταβούν απευθείας στο προεδρικό μέγαρο.

(Visited 1 times, 1 visits today)