Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

«Δεν μπορώ να φανταστώ την Τσέλσι χωρίς τον Αμπράμοβιτς», σημείωσε ο Τούχελ

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στους «Μπλε» μετά από την δήλωση του Ρομάν Αμπράμοβιτς ότι είναι έτοιμος να πουλήσει

Για την επόμενη ημέρα που θα ξημερώσει στην Τσέλσι ρωτήθηκε ο Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης σημείωσε ότι δεν έχει φανταστεί την Τσέλσι χωρίς τον Αμπράμοβιτς, ξεκαθάρισε όμως ότι δεν ανησυχεί.

Θυμίζουμε την Τετάρτη (2/3) ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς με επίσημη δήλωση του γνωστοποίησε ότι είναι έτοιμος να πουλήσει την Τσέλσι.

Η δήλωση του Τόμας Τούχελ

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω, γιατί μπορώ να φανταστώ την Τσέλσι μόνο με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Οπότε είναι πολύ δύσκολο για μένα. Είναι μια τεράστια αλλαγή.

Δεν μιλήσαμε για αυτό πριν από τον αγώνα με τη Λούτον. Το δεχθήκαμε. Οι παίκτες βλέπουν τηλεόραση, ενημερώνονται, οπότε φυσικά γνώριζαν. Αλλά και πάλι επικεντρωθήκαμε μόνο στο ποδόσφαιρο και την προετοιμασία μας.

Ίσως κάποιοι παίκτες να επηρεάζονται περισσότερο, κάποιοι λιγότερο, αλλά στο τέλος καταφέραμε να συγκεντρωθούμε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω για αυτό. Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο σύλλογος θα μιλήσει σε εμάς και στους παίκτες.

Δεν ανησυχώ τόσο πολύ γιατί νιώθω ακόμα προνομιούχος και σε καλή θέση. Και εξακολουθώ να ελπίζω και να εμπιστεύομαι τον σύλλογο. Δεν είμαι το άτομο που ανησυχεί για πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By