Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Δεν θα πιστεύεις πόσο κοστίζει αυτή η custom Mercedes G 550

Αυτή η χειροποίητη Mercedes G550 κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα στα Βόρεια Προάστια.

Η Mercedes Benz δεν δίστασε πριν από μερικά χρόνια να μπει στα… χωράφια των pick up παρουσιάζοντας την X-Class. Το μοντέλο συνδύαζε τον σκληροτράχυλο και πολυτελή χαρακτήρα της μάρκας, ωστόσο δεν έγινε αποδεκτό με ενθουσιασμό και η Mercedes αποφάσισε να το σταματήσει.

Στην γκάμα της Mercedes δεν βρίσκει κανείς πλέον κάποιο αγροτικό, ωστόσο η Pit26 Motorsports φρόντισε να δημιουργήσει ένα. Οι άνθρωποι της εταιρείες χρησιμοποίησαν ως βάση το επιβλητικό G550 το οποίο αποφάσισαν αν μετατρέψουν σε ένα δικάμπινο pick up. Το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν να αφαιρεθούν πολλά από τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου.

Το δεύτερο και πιο ακραίο ήταν να κοπεί το αυτοκίνητο ακριβώς πίσω από τα καθίσματα των επιβατών και να επεκταθεί το πάτωμα κατά 50 εκατοστά. Το πίσω μέρος της καμπίνας έκλεισε με μια ειδική κατασκευή, ενώ αμέσως μετά τοποθετήθηκε καρότσα και ένα ανθεκτικό roll cage.

Εκτός από την οπτική αναβάθμιση, η Pit26 Motorsport προσέθεσε στη Mercedes νέο πακέτο αναρτήσεων με μεγαλύτερες διαδρομές και αμορτισέρ της Bilstein. Παράλληλα ενισχύθηκε η κολώνα του τιμονιού και η πίσω μετάδοση, ενώ οι τροχοί μπορεί να είναι είτε 18 ιντσών, είτε 20 ιντσών με ελαστικά της Toyo. Η γεωμετρία παρόλα αυτά της G550 παραμένει ίδια με την αρχική σύμφωνα με τα λεγόμενα της Pit26, κάτι που φαντάζει δύσκολο αν κοιτάξουμε λίγο τα χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Η Pit26 έχει ετοιμάσει επίσης μια σειρά από επιπλέον εξοπλισμό για το μοντέλο της όπως εξατμίσεις, προβολείς και άλλα, τα οποία μπορεί να προσθέσει ο πελάτης. όσο για την τιμή της G550, αυτή υπολογίζεται στα 360.000 ευρώ!

(Visited 1 times, 1 visits today)
By