Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Δεν βρέθηκαν όπλα στο διαμέρισμα του Ν.Κόσμου που ερεύνησε η Αντιτρομοκρατική

Εκτιμάται ότι το διαμέρισμα σχετίζεται με τον 37χρονο συλληφθέντα στη Νέα Αγχίαλο

astunomia

Δεν βρέθηκε οπλισμός στο διαμέρισμα του Νέου Κόσμου, το οποίο ερεύνησε η Αντιτρομοκρατική στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση των τριών ληστών που εντοπίστηκαν στη Νέα Αγχίαλο Βόλου. Κατά την έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιον στο σπίτι. Ωστόσο από τα ευρήματα, προκύπτει ότι κάποιοι διέμεναν τον τελευταίο καιρό, καθώς στο διαμέρισμα υπάρχουν φρέσκα τρόφιμα.

Εκφράζονται εκτιμήσεις ότι το διαμέρισμα σχετίζεται με τον 37χρονο συλληφθέντα στη Νέα Αγχίαλο, αλλά αυτό θα διευκρινιστεί μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.
Στο μεταξύ, η Αντιτρομοκρατική γνωρίζει πλέον ποιος ήταν ο ενοικιαστής της μεζονέτας στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς της Νέας Αγχίαλου. Πρόκειται για έναν 60χρονο φίλο του ληστή που αυτοκτόνησε. Είχε εμφανιστεί στο μεσιτικό γραφείο και νοίκιασε το σπίτι δήθεν για την κόρη του. Για την εξυπηρέτηση έλαβε ένα σεβαστό ποσό από τον αυτόχειρα, ο οποίος του άφηνε κάθε μήνα στο γραμματοκιβώτιο τα χρήματα του ενοικίου, για να πληρώνει τον ιδιοκτήτη, καθώς και ένα «χαρτζιλίκι».

Ο 60χρονος προσήχθη τις προηγούμενες μέρες και εξετάστηκε για την υπόθεση και τελικά συνελήφθη γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις για ζητήματα εργοδοτικών εισφορών.
Την υπόθεση χειρίζεται ο αρμόδιος ανακριτής, ο οποίος θα κρίνει αν θα ασκηθεί σε βάρος του δίωξη για υπόθαλψη.
Στα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζεται η έρευνα στα αντικείμενα που βρέθηκαν στο κρησφύγετο της Αγχίαλου. Στο δεύτερο σπίτι, που εντοπίστηκε στην περιοχή Άνω Λεχώνια , μετά την επιχείρηση στη Νέα Αγχίαλο, δεν βρέθηκε κάτι αξιόλογο, που να σχετίζεται με την δραστηριότητα των συλληφθέντων, καθώς εκεί κατοικούσε ο 37χρονος με την σύζυγο και το παιδί τους, τους οποίους κρατούσε μακριά από τις παράνομες ενασχολήσεις του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By