Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Διακοσμητικά λαθάκια που πρέπει να αποφύγετε!

Δεν είναι πάντα εύκολο να διακοσμείς το δικό σου χώρο…

Πολλές φορές μπορεί να υπάρχει μία ιδέα στο μυαλό η οποία να μην μεταφράζεται πολύ καλά στην πραγματικότητα. Εμείς σα παραθέτουμε 5 συχνά λάθη που πρέπει να αποφύγετε.

1. Μη γεμίζεται το χώρο με πολλά αντικείμενα. Ίσως να έχουμε στη κατοχής μας  πολλά διακοσμητικά στοιχεία, αναμνηστικά δώρα, και αντικείμενα συναισθηματικής αξίας. Δεν  σημαίνει όμως ότι χρειάζεται να τα εκθέτουμε όλα στο χώρο μας. Μπορούμε να δημιουργούμε ομάδες και να τις αλλάζουμε ανάλογα με την εποχή και τη διάθεσή μας!

 

[custom_gallery id=»37601″ layout=»masonry»]

 

2. Δεν είναι απαραίτητο να όλα τα αντικείμενα μέσα στο χώρο να είναι το ίδιο χρώμα. Επειδή ο τοίχος του δωματίου είναι πχ ροζ δεν σημαίνει και ότι όλα τα αντικείμενα και έπιπλα σε αυτόν πρέπει να είναι στις αποχρώσεις του ροζ, γιατί πολύ απλά θα καταλήξουμε με το σπίτι της Barbie.

 

[custom_gallery id=»37604″ layout=»masonry»]

 

3. Ένα συχνό λάθος είναι να τοποθετούμε όλα τα έπιπλα του σπιτιού πάνω στους τοίχους. Μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε την εξοικονόμηση χώρου, αλλά πολύ συχνά καταλήγουμε να δημιουργούμε νεκρούς χώρους στη μέση του δωματίου. Τοποθετώντας τα θέματα μας στη μέση του χώρου, δημιουργούμε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα, και αφήνουμε τη μία λειτουργία να επικοινωνεί με την άλλη.

 

[custom_gallery id=»37607″ layout=»masonry»]

 

4. Ένας λευκός τοίχος αποτελεί την πιο σίγουρη και ασφαλή επιλογή. Δεν  πρέπει όμως να διστάζουμε να βάζουμε χρώμα στους τοίχους μας, ζωντανεύοντας έτσι το χώρο μας και προσδίδοντάς του ενδιαφέρον.

4a

5. Τέλος, ακολουθούμε πάντα την μόδα μέσα στα δικά μας πλαίσια και όρια! Πρέπει να προσαρμόζουμε τις εκάστοτε τάσεις της μόδας με βάση το στυλ και τις δυνατότητες τους χώρου μας, και όχι να προσαρμόζουμε αυτόν στη μόδα. Το αποτέλεσμα βγαίνει πιο διαχρονικό και κοντά στο δικό μας χαρακτήρα.

 

[custom_gallery id=»37611″ layout=»masonry»]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By