Παρασκευή, 6 Ιουνίου, 2025

Διατεθειμένοι να πάνε στο ραντεβού με τον Βρούτση οι Αγγελόπουλοι αφού δεν θα συναντηθούν με τον Γιαννακόπουλο

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι πλέον διατεθειμένοι να πάνε κανονικά στο ραντεβού με τον Γιάννη Βρούτση, αφού δεν χρειάζεται να συναντήσουν εκεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τα νέα δεδομένα φέρνουν πιο κοντά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού όπως έκανε γνωστό ο Γιάννης Βρούτσης το ραντεβού δεν χρειάζεται να είναι κοινό για τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Γιαννακόπουλο.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν αμετακίνητοι στο ενδεχόμενο να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι με τον ισχυρό άντρα του Παναθηναϊκού, με τα νέα δεδομένα όμως να διαφοροποιούν την κατάσταση.

Έτσι πλέον οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι διατεθειμένοι να συναντήσουν κανονικά τον Γιάννη Βρούτση στο υπουργείο Παιδείας και όλα δείχνουν συνέχεια του πρωταθλήματος.

By