Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Διατήρησε τα σκήπτρα του ο Ολυμπιακός, 12-3 τη Βουλιαγμένη

Ο Ολυμπιακός όντας ανώτερος επιβλήθηκε με 12-3 επί της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα του στην Α1 πόλο των ανδρών.

Aυτό που ήταν αναμενόμενο από την αρχή της χρονιάς έγινε και πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός έχοντας μεγάλη διαφορά από τους εντός συνόρων αντιπάλους του κατέκτησε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν και στον τρίτο τελικό επί της Βουλιαγμένης με 12-3 και με το 3-0 στη σειρά των τελικών πήραν τον τίτλο.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής αφού με εξαίρεση τα πρώτα δύο οκτάλεπτα όπου η Βουλιαγμένη έμεινε κοντά στο σκορ, στη συνέχεια οι παίκτες του Βλάχου ανέβαζαν συνεχώς τη διαφορά μέχρι να φτάσουμε στο τελικό 12-3. Οι ερυθρόλευκοι έχοντας τον Πάβιτς να κατεβάζει ρολά έκαναν το παιχνίδι τους και με τους Φουντούλη και Γενηδουνιά να σκοράρουν ορισμένα εντυπωσιακά τέρματα δεν συνάντησαν καμία δυσκολία.

Αυτός είναι ο 21ος τίτλος του Ολυμπιακού από καταβολής της Α1 και παράλληλα, ο τέταρτος διαδοχικός χωρίς ήττα σε κανονική περίοδο και πλέι οφ.

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 12-3

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-0, 3-1, 5-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μυλωνάκης 2, Φουντούλης 4, Γενηδουνιάς 3, Γιάνοβιτς 1, Κολόμβος 1, Δελακάς 1

Βουλιαγμένη (Λούδης): Βίτσο 2, Καπότσης 1

By