Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Διαβάστε το απίστευτο γεγονός που έγινε στην Ηλεία

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο χωριό Καβάσιλα στην Ηλεία, λίγες ώρες μετά την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την ευρύτερη περιοχή.

Ένας θαμώνας προσήλθε σε καφενείο του χωριού, την ώρα που απουσίαζε ο ιδιοκτήτης του κι άρχισε σύμφωνα με μαρτυρίες να ενοχλεί τους υπόλοιπους πελάτες και να τους επιτίθεται φραστικά.

Όταν ο ιδιοκτήτης του καφενείου γύρισε κι ενημερώθηκε από τη γυναίκα του για τα τεκταινόμενα, πλησίασε τον ενοχλητικό θαμώνα και του ζήτησε ή να σταματήσει τη φασαρία ή να αποχωρήσει. Ο δύστροπος πελάτης αντέδρασε ευγενικά λέγοντας, «δικό σου είναι το μαγαζί, οπότε φεύγω…», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews.com.

Πήγε στο απέναντι καφενείο κάθισε λίγο και μετά ζήτησε από κάποιο γνωστό του να τον πάει με το μηχανάκι στον στάβλο του, όπως και έγινε.

Λίγο μετά τις 23:00 όμως εμφανίστηκε με το τρακτέρ του έξω από το καφενείο που είχε πάει αρχικά, στο οποίο είχαν απομείνει ο καφετζής, η γυναίκα του και δυο πελάτες.

Σταμάτησε έξω από τη βιτρίνα του μαγαζιού και με το αντίβαρο του τρακτέρ επιτέθηκε και έσπασε την τζαμαρία!

Στη συνέχεια έκανε ελιγμούς κι άρχισε να κυνηγά με τον τρακτέρ τον ιδιοκτήτη ο οποίος με τη σειρά του προσπαθούσε να προστατέψει τη γυναίκα του η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By