Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Δίκη Λιγνάδη: Κατέθεσε ο 25χρονος Αιγύπτιος για τον βιασμό του -«Ήταν σαν το ζώο πάνω μου»

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

«Το κάνω μόνο μόνο για να υπάρξει δικαιοσύνη, δεν γίνεται ένα ακόμη άτομο να με εκμεταλλευτεί και να μην υπάρξει δικαιοσύνη». Με αυτά τα λόγια ο 25χρονος Αιγύπτιος, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά, κατέθεσε στο δικαστήριο για ποιο λόγο κατήγγειλε τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό.

Πρόκειται για τον δεύτερο καταγγέλλοντα ο οποίος έχει στραφεί κατά του σκηνοθέτη για βιασμό. Όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Λιγνάδης τον βίασε το 2015 στην Επίδαυρο όταν ήταν 17 ετών. Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο στις 24 Ιουλίου 2015 πήγε με τον σκηνοθέτη και έναν φίλο του στην Επίδαυρο.

«Την πρώτη ημέρα βγήκαμε στη βεράντα είδαμε όλη την Επίδαυρο. Καθίσαμε στη βεράντα, βάλαμε μουσική, συζητήσαμε και πήγαμε στο χωριουδάκι να πιούμε ένα καφέ (…) Ανεβήκαμε πάνω ήμασταν κουρασμένοι και πέσαμε για ύπνο. Την άλλη ημέρα το πρωί πήγαμε όλοι μαζί στη παραλία κάναμε ηλιοθεραπεία, γυρίσαμε στο δωμάτιο κάναμε μπάνιο και μετά καθίσαμε στη βεράντα και ήταν να πάμε στο θέατρο».

Πρόεδρος: Πήγατε για τριήμερο εκεί για διακοπές ή για κάποιους επαγγελματικούς λόγους του κατηγορούμενου;
Μάρτυρας: Ήταν τριήμερο για διακοπές μας είχε πει ότι θα πάμε σε παράσταση. Πέρναγα πολύ καλά. Ήμουν με τον κατηγορούμενο με ένα άνθρωπο που ήμουν πολύ ερωτευμένος».

Ο νεαρός άνδρας συνέχισε την κατάθεσή του μιλώντας για το βιασμό που καταγγέλλει ότι υπέστη από τον σκηνοθέτη.<

(Visited 1 times, 1 visits today)
By