Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

ΔΗΜΑΡ – ΑΝΕΛ απορρίπτουν την πρόταση του πρωθυπουργού

Αρνούνται να αποδεχθούν στην συναινετική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά

kammenos2

Στην απόρριψη της συναινετικής πρότασης που έκανε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στο διάγγελμα του χθες, Κυριακή, προχώρησε η ΔΗΜΑΡ με σχόλιο του γραφείου Τύπου της.

Συγκεκριμένα στο σχόλιο αναφέρεται ότι: «Η ΔΗΜΑΡ με αποφάσεις του Συνεδρίου και των Οργάνων της έχει ταχθεί κατά της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να συνεχισθούν οι πολιτικές που εγκλωβίζουν την κοινωνία και την οικονομία σε τέλμα». Στο σχόλιό της η ΔΗΜΑΡ προσθέτει ότι παράταση του βίου της σημερινής κυβέρνησης σημαίνει παράταση αυτών ακριβώς των αδιέξοδων πολιτικών. «Η χώρα έχει ανάγκη πολιτικής αλλαγής. Έχει ανάγκη προοδευτικής διακυβέρνησης του τόπου» καταλήγει στο σχόλιό της η ΔΗΜΑΡ.

«Μετά την αποτυχία προσέλκυσης βουλευτών, με προσκλήσεις, απειλές και απόπειρες χρηματισμού, ο κ. Σαμαράς βγάζει στο σφυρί υπουργικούς θώκους» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην πρόταση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για εθνική συναίνεση προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση.

«Πρέπει να αντιληφθεί ότι αποτελεί παρελθόν για τη χώρα. Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην πολιτική του ερημιά», συμπληρώνει στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By