Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Διμοιρία ΜΑΤ στο κλειστό του Ταε Κβον Ντο μετά από ένταση μεταξύ μεταναστών

Περίπου 60 μετανάστες οδηγήθηκαν σε κλούβες και μεταφέρθηκαν σε αστυνομικά τμηματα όπου και κρατούνται

prosfiges-taekvonto

Ένταση προκλήθηκε νωρίς το πρωί στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβον Ντο ανάμεσα σε μετανάστες μαροκινής και αλγερινής καταγωγής, όταν ορισμένοι μαροκινοί μετανάστες επιχείρησαν να κλέψουν πορτοφόλια και κινητά.

Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ οδήγησαν περίπου 60 μετανάστες σε κλούβες και τους μετέφεραν σε αστυνομικά τμήματα όπου και κρατούνται .

«Θα ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο, θα πατάσσονται άμεσα οι παραβάτες που δημιουργούν προβλήματα και θα κινείται η προβλεπόμενη νομική διαδικασία» δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Χθες βράδυ επικράτησε και πάλι ένταση όταν μετανάστης επίσης μαροκινής καταγωγής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νομίζοντας ότι του έκλεψαν το κινητό του και το εισιτήριο του για τα μέσα μεταφοράς.

Αμέσως στο κλειστό γήπεδο μπήκε διμοιρία των ΜΑΤ. Αφού ακινητοποίησαν τον μετανάστη και ηρέμησαν τα πνεύματα ο ίδιος ξανακοίταξε τα πράγματα του και βρήκε το κινητό του ενώ το εισιτήριό του αποδέχθηκε πως το είχε στην τσέπη του.

Όπως ανέφερε ο φύλακας της εγκατάστασης, είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ των μεταναστών.

By