Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Δημήτρης Κιτσινέλης: 15 μήνες φυλακή για πλαστογραφία μεταχρήσεως

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες του Δημήτρη Κιτσινέλη, καθώς μετά τις σφραγισμένες επιταγές τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την πλαστογραφία για οικονομικές ατασθαλίες και πολλές μηνύσεις ακόμα για χρέη, είχε ανοίξει το κάποτε cool και in εστιατόριο «Adamo» στο Νέο Ψυχικό, όπως και πολλά μαγαζιά που έχουν κλείσει.

Στο βιογραφικό του έχει άλλωστε πολλές καταδικαστικές αποφάσεις για χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία,στην εφορία, για εργατικά , ενοίκια που δεν πληρώθηκαν ποτέ και υπόλοιπα σε πολλούς προμηθευτές. Ο Δημήτρης Κιτσινέλης είχε το θράσος να εμφανιστεί πριν μερικούς μήνες στην τηλεόραση και να κάνει δηλώσεις σε εφημερίδες. Εμφανιζόταν σαν αδικημένος και ριγμένος από τους συνεταίρους του. Η απάντηση στην αλαζονεία του ήρθε από την δικαιοσύνη και έριξε στον κάδο των σκουπιδιών όλες τις αναληθείς δηλώσεις του σε εφημερίδες και τηλεοπτικά πάνελ.

Ηταν το 2010 όταν ολούθε στα μίντια γραφόταν ότι ο Δημήτρης Κιτσινέλης, μαζί με τους συνεταίρους του θα εγκαινίαζαν στον χώρο όπου βρίσκονταν οι «Διόσκουροι» στο Νέο Ψυχικό έναν μοντέρνο χώρο εστίασης με ιταλική κουζίνα και ανάλογη ατμόσφαιρα. Οντως με το που άνοιξε έγινε στέκι πολλών επωνύμων. Δυστυχώς, το εστιατόριο με την ονομασία «Adamo» (στα ιταλικά σημαίνει «να ερωτεύεσαι»), το οποίο είχε όλες τις προϋποθέσεις να γίνει σταθερό σημείο συνάντησης της περιοχής, κατέληξε να κλείσει εν μια νυκτί, λόγο της διαχείρισης του Κιτσινέλη που καταδικάστηκε άλλωστε όπως προαναφέραμε για πολλά αδικήματα, αθωώνοντας στο μεγαλύτερο μέρος τους συνεταίρους του που τους κατηγορούσε.

Μήλον της Εριδος το εστιατόριο «Adamo» στο Νέο Ψυχικό
By