Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Οδηγούν την χώρα στα βράχια

Η κυβέρνηση καθυστέρησε «συνειδητά την διαπραγμάτευση, και οδηγούν την χώρα, σε νέο αδιέξοδο»

10o-sunedrio-pasok

Με τον πλέον δριμύ τρόπο επικρίνει την στάση της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Όπως τονίζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «κάθε μέρα που περνά γίνεται σαφές καταστρέφει την χώρα την οδηγεί στα βράχια» και «φέρει ακέραια την ευθύνη».

Σύμφωνα με την Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) η κυβέρνηση καθυστέρησε «συνειδητά την διαπραγμάτευση, και οδηγούν την χώρα, σε νέο αδιέξοδο».

«Δυστυχώς για την χώρα και τον λαό μας, ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση του, δεν διδάχτηκαν τίποτα από τα παθήματα του περασμένου καλοκαιριού» σημειώνουν και καταλήγουν: «Ο νέος λογαριασμός των 12,5 δις ευρώ (3,6+5,4+3,5) που συνολικά φορτώνουν τον Ελληνικό λαό, φέρει την υπογραφή τους. Είναι δικά τους μέτρα».

Θεοχαρόπουλος: Οδηγούν την κοινωνία σε σκηνές Παθών, χωρίς Ανάσταση

Εξάλλου, σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλος επικρίνει την κυβέρνηση ότι «επέστρεψε σε πολιτικές τυχοδιωκτισμού».

Σημειώνει μάλιστα ότι «μέρες που έρχονται η κυβέρνηση οδηγεί την ελληνική κοινωνία σε σκηνές Παθών, χωρίς όμως να φαίνεται και η Ανάσταση. Η χώρα το 2016 κινδυνεύει να περάσει τα ίδια με το καλοκαίρι του 2015. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει μάθει από τα λάθη της, αλλά επαναλαμβάνει ακριβώς τα ίδια. Με θύματα δυστυχώς την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Ζούμε το απόλυτο déjà vu».

By