Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: Τι ξέρουν στο ΠΑΣΟΚ και… πανηγυρίζουν; Η δεύτερη θέση είναι εφικτή;

Εδώ και καιρό αρχίζει όλο και πιο πολύ να ακούγεται. Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, μπορεί να έχει εδραιωθεί στην πρώτη θέση η Νέα Δημοκρατία και να δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ωστόσο στο ΠΑΣΟΚ στέλνονται άλλα… μηνύματα σύμφωνα με το crashonline.gr.

Δηλαδή, λένε πως οι νέες μετρήσεις που θα έρθουν, θα έχουν εκπλήξεις όσον αφορά το κόμμα του Τσίπρα αλλά και τους ΑΝΕΛ.

Για παράδειγμα, ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, άφησε να εννοηθεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τρίτο κόμμα! Χαρακτηριστικά είπε τα εξής:

«Αποσυντίθεται η κυβέρνηση στο εκλογικό της σώμα. Μη βλέπετε τις δημοσκοπήσεις που τους δίνουν ακόμα μια υπόσταση κάτι 15% κάτι 16%/. Ούτε αυτά υπάρχουν. Εμείς μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται στην κοινωνία, τη ζήσαμε την κοινοβουλευτική διάλυση. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε πιο χαμηλά επίπεδα στην κοινωνία και όσο καθυστερούν να λύσουν τα προβλήματα της χώρας και από την άλλη να παίρνουν αυτά τα μέτρα που παίρνουν, τόσο περισσότερο χάνουν την κοινωνική τους υποστήριξη και μειώνονται οι δυνάμεις τους. Δεν έχω ικανό τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι δεύτερος στις εκλογές. Εμείς παλεύουμε να είμαστε δεύτεροι…».

(Visited 1 times, 1 visits today)