Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Δίνει συνέχεια στην κόντρα ο Κωνσταντινόπουλος: Διπλοθεσίτης ο Κώστας Μάρκου

Συνέχεια στον καβγά τους και εκτός Βουλής δίνουν τόσο ο Κώστας Μάρκου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μέσω Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεταξύ τους διαπληκτισμός και η χυδαία χειρονομία του κ. Μάρκου είχε ως αποτέλεσμα να του ζητήσει ο προεδρεύων τη συνεδρίαση, Θανάσης Μπούρας, να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε ανάρτησή του στο Facebook, απαντώντας στον κ. Μάρκου σε δική του ανάρτηση, τον καταγγέλλει ως διπλοθεσίτη. Όπως λέει χαρακτηριστικά, «απλά προς ενημέρωσή σας η ΝΔ έχει διατηρήσει τον κ. Μάρκου πρόεδρο στο Κεντρικό Συμβούλιο του υπουργείο Υγείας! Διπλοθεσίτης… Μπράβο! ΥΓ. Βάζω την ανάρτηση του κ. Μάρκου ώστε να γνωρίζετε και την άλλη απόψη».

Απλά προς ενημέρωση σας, η ΝΔ έχει διατηρήσει τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ Μάρκου , πρόεδρο στο Κεντρικό Συμβούλιο του Υπ…

Gepostet von Odysseas Konstantinopoulos am Mittwoch, 22. Juli 2020

Ο κ. Μάρκου, από την πλευρά του, προσπαθώντας να εξηγήσει τη σημερινή απρεπή συμπεριφορά του εντός της Βουλής και τη χυδαία χειρονομία του, είπε ότι τον κατηγόρησε ως διαπλεκόμενο ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και εκείνος απάντησε ότι «μιλάς εσύ που είσαι ανοικτός», εννοώντας τις πολιτικές του θέσεις και την πλήρη ταύτισή τους με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε εναντίον μου σήμερα το πρωί εντός του Κοινοβουλίου μια…

Gepostet von Kostas Markou am Mittwoch, 22. Juli 2020

(Visited 1 times, 1 visits today)
By