Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Δύο ντιμπέιτ ζητά ο Τσίπρας

Ένα μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Αλεξη Τσίπρα, και ένα με τους άλλους πολιτικους αρχηγούς

tsipras deth-3

Δύο ντιμπέιτ, ένα μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Αλεξη Τσίπρα, και ένα με τους άλλους πολιτικους αρχηγούς αναμένεται να ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά. Την ίδια στιγμή αποφασίζει να άρει το «εμπάργκο» στον Άδωνι Γεωργιάδη και τα στελέχη του να μετέχουν κανονικά σε εκπομπές μαζί του.

«Αν η ΝΔ επιλέγει να εκπροσωπείται απο τον Άδωνι Γεωργιάδη ας αναλάβει η ίδια την ευθύνη» λένε χαρακτηριστικά στελέχη της Κουμουνδούρου προσθέτοντας ότι, σε προεκλογική περίοδο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα αντιπαρατίθενται με εκείνα της ΝΔ αναδεικνύοντας τις δεσμεύσεις Σαμαρά για νέα μέτρα.

Την ίδια στιγμή, η Κουμουνδούρου για εντείνει τη πίεση στον Αντώνη Σαμαρά (που έχει δείξει στις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις ότι δεν θέλει να αντιπαρατεθεί ενώπιος-ενωπίω με τον Αλέξη Τσίπρα) επιλέγει να ζητήσει επισήμως δύο ντιμπέιτ, κάτι που – κατά τα φαινόμενα – θα αρνηθεί το επιτελείο Σαμαρά.

Όσο για την προεκλογική ρητορική, με μια καμπάνια που θα βασίζεται στο τρίπτυχο «Ελπίδα-Αξιοπρέπεια-Δικαιοσύνη» η Κουμουνδούρου θα επιχειρήσει να αποδομήσει την επιχειρηματολογία του φόβου που επιχειρεί να επιβάλλει η Νέα Δημοκρατία.

By