Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Διορίζει ο Βερναρδάκης

Διόρισε τους αδιόριστους του 1998 και κανείς από την κυβέρνηση δεν κάνει λόγο για τους 1 εκατομ. που εχουν απολυθεί από την αρχη της κρίσης στον ιδιωτικό τομέα

Áðü ôçí Óõíåäñßáóç ôïõ Õðïõñãéêïý Óõìâïõëßïõ óôçí Áßèïõóá Õðïõñãéêïý Óõìâïõëßïõ, óôç ÂïõëÞ, ÊõñéáêÞ 13 Ìáñôßïõ 2011.   ÁÐÅ ÌÐÅ/www.papandreou.gr/ÂÁÓÉËÇÓ ÖÉËÇÓ

«Ήταν ηθική υποχρέωση της πολιτείας να αποκαταστήσει τους ανθρώπους που είχαν πετύχει μέσω ΑΣΕΠ στο Δημόσιο το 1998 και μέχρι σήμερα παρέμεναν αδιόριστοι» επεσήμανε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Βερναρδάκης, προσθέτοντας ότι «επρόκειτο για μία από τις μεγαλύτερες αδικίες που έγιναν ιστορικά στην Ελλάδα».

Επιπροσθέτως υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δημιουργήθηκε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ το 1998 και ανακοίνωσε ότι μέσα στον Σεπτέμβριο θα έχουν διοριστεί και οι τελευταίοι που έχουν επιτύχει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και παρέμεναν αδιόριστοι.

Τέλος, προανήγγειλε ότι εντός των ημερών θα ξεκινήσουν προσλήψεις στα νησιά, κυρίως εκεί, που υπάρχουν «τρομακτικά προβλήματα καθημερινότητας».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By