Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Διώξεις για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ και απαγόρευση εισόδου των κατηγορουμένων σε αγωνιστικούς χώρους

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για σειρά αδικημάτων αλλά και σε απαγόρευση προσέλευσης τους σε αγωνιστικούς χώρους προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος των συλληφθέντων κατά τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Ειδικότερα, η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού.

Μετά την άσκηση της δίωξης οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο δικαστήριο. Παράλληλα, οι εισαγγελικές αρχές εξέδωσαν – σύμφωνα με το νέο νόμο-διάταξη με την οποία απαγορεύεται σε όλους τους κατηγορουμένους η προσέλευση σε αγωνιστικούς χώρους.

Τέλος, η εισαγγελία εξέδωσε αντίγραφα για τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών για κακουργηματικές πράξεις.

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι αστυνομικές αρχές είχαν προχωρήσει σε οκτώ συλλήψεις για τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ευθύνονται για τη διακοπή του αγώνα στο 70ο λεπτό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By