Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Δείτε πόσα λεφτά παίρνουν οι πορνοστάρ – [Βίντεο]

Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται πάντα…. μεγάλα και πληθωρικά

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που θα έχουν σκεφτεί πόσο καλά θα περνούσαν αν ήταν πρωταγωνιστές σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, καθώς στο μυαλό τους το έχουν συνδυάσει με καλά λεφτά και με πολύ διασκέδαση… Πάρα πολύ διασκέδαση.

Όμως είναι έτσι τα πράγματα; Όχι ακριβώς, καθώς για να φτάσεις στο επίπεδο να κερδίζεις αρκετές χιλιάδες δολάρια το χρόνο θα πρέπει να γυρίζεις πολλές σκηνές, σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Κάτι που όταν το ακούς για πρώτη φορά δεν σου φαίνεται και τόσο άσχημο, αλλά επηρεάζει την ιδιωτική σου ζωή, όπως παραδέχθηκε ο Κέιραν Λι: «Υπάρχουν φορές που γυρίζω σπίτι και αναγκάζομαι να ζητήσω συγγνώμη από την γυναίκα μου που δεν μπορώ να λειτουργήσω, καθώς δεν έχω όρεξη, ενώ άλλες αντέχω απλά για δύο λεπτά. Τις περισσότερες φορές έχω τον παθητικό ρόλο και κάνει εκείνη όλη την δουλειά».

Πάμε τώρα και στο οικονομικό κομμάτι, όπου ο ίδιος ως ένα από τα top ονόματα του χώρου αμείβεται με την σκηνή, η οποία μπορεί να του αποφέρει από 2.000 δολάρια μέχρι και 6.000. Το τυπικό όμως για ένα γύρισμα με μία γυναίκα είναι τα 1.000 δολάρια.

Για τις γυναίκες όμως υπάρχουν κάποιες κατηγορίες που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό αυτό… Αν για παράδειγμα δεχθεί να συνευρεθεί με δύο ή και περισσότερους άντρες ή αν κάνει για πρώτη φορά πρωκτικό.

Γενικώς η «πρώτη φορά» σε οτιδήποτε πληρώνει παραπάνω…

(Visited 1 times, 1 visits today)