Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Δείτε την Ιρίνα Σάικ στην πρώτη της βόλτα μετά τη γέννα της κόρης της

Η Ιρίνα Σάικ είναι πλέον μαμά μιας κορούλας τριών εβδομάδων, «καρπό του έρωτά» της με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ.

Το supermodel γέννησε στις 21 Μαρτίου του 2017 αλλά το γεγονός κρατήθηκε κρυφό. Πριν από λίγες ώρες, η ευτυχισμένη μαμά έκανε την πρώτη της βόλτα μετά τη γέννα της κόρης της.

Όσο για το όνομα της μικρής, είναι γαλλικό αφού ο Κούπερ λατρεύει τη Γαλλία και είναι Lea de Seine, δηλαδή η Lea (αυτή που φέρνει καλά νέα) από τον Σηκουάνα, τον διάσημο ποταμό του Παρισιού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το διάσημο ζευγάρι δεν γνώριζε από πριν το φύλο του μωρού, καθώς προτίμησαν να το μάθουν την ώρα της… γέννας.  Το αγγελάκι της Victoria Secret απέφευγε τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, για την οποία δεν έχει μιλήσει καθόλου δημοσίως.

Παρά τις λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η Ιρίνα Σάικ δεν είχε σταματήσει να εργάζεται, κάνοντας μέχρι και πριν λίγο καιρό φωτογραφίσεις για περιοδικά και διάσημους οίκους μόδας.

Οπως φαίνεται από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις της, πάντως, η καλλονή Ιρίνα Σάικ, έβαλε ελάχιστα κιλά, καθώς πρόσεχε τη διατροφή της, ενώ γυμναζόταν συστηματικά με personal trainer.

«Η Ιρίνα και ο Μπράντλεϊ τα πηγαίνουν πολύ καλά. Ο διάσημος ηθοποιός την βοηθούσε καθ΄όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, πήγαινε μαζί της στον γιατρό και βρισκόταν δίπλα της όλους τους μήνες. Είναι ενθουσιασμένοι που έγιναν γονείς», ανέφερε ένα κοντινό τους πρόσωπο στο E!News.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By