Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Δείτε το νέο Airbus A380 της Emirates, το οποίο δεν έχει Α΄θέση

Διαθέτει συνολικά 615 θέσεις

airbus emirates 1

Για την Emirates η Α” θέση στα νέα Airbus A380 ήταν περισσότερο πρόβλημα και οικονομικά ασύμφορη, παρά καμάρι. Η εταιρία αποφάσισε να την καταργήσει – διατηρώντας ωστόσο την Business Class – γεγονός που αύξησε τις θέσεις σε συνολικά 615 – 130 περισσότερες – βελτιώνοντας αισθητά και την άνεση των επιβατών με μεγαλύτερα καθίσματα και νέες ευκολίες.

Η τουριστική θέση της Emirates θεωρείται μια από τις καλύτερες παγκοσμίως και εφέτος κατέλαβε την 7η θέση στα βραβεία Skytrax. Οι επιβάτες θα μπορούν στο εξής να απολαμβάνουν την τηλεοπτική διασκέδασή τους στα ταξίδια χάρη στις νέες ατομικές οθόνες των 13,3 ιντσών στις οποίες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 50 ταινίες και ακόμη να δουν σε «πραγματικό χρόνο» την θέα από το πιλοτήριο, όπως την βλέπει το πλήρωμα.

Από την 1η Δεκεμβρίου το τετρακινητήριο αεροσκάφος θα ενταχθεί στο δρομολόγιο Ντουμπάι – Κοπεγχάγη σε μια πτήση διάρκειας 7 ωρών. Το εισιτήριο για απλή διαδρομή θα κοστίζει 494 ευρώ. Η Emirates είναι η πρώτη εταιρία που αγόρασε Airbus A380 το 2008 κι έως σήμερα έχει μεταφέρει με αυτά 47 εκατομμύρια επιβάτες.

airbus emirates2

airbus emirates3

airbus emirates4

irbus emirates6

airbus emirates6

airbus emirates7

By