Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Dogecoin: Πώς και γιατί η Tesla του Έλον Μασκ εκτοξεύει το κρυπτονόμισμα

Δείτε το tweet του Έλον Μασκ – O Mr Tesla είχε επανειλημμένα στο παρελθόν μιλήσει με κολακευτικά λόγια για το κρυπτονόμισμα

Πληρωμές σε dogecoin ξεκίνησε να δέχεται η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο επικεφαλής της Έλον Μασκ με ανάρτησή του στο Twitter.

Έπειτα από την ανακοίνωση του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, το dogecoin κατέγραψε σημαντικό ράλι το πρωί της Παρασκευής, ενισχυόμενο κατά 14,69% στα 0,199 δολάρια.

Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ είχε ανακοινώσει στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2021 πως η Tesla θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές σε doge για ορισμένα από τα προϊόντα της, εκτοξεύοντας και τότε την τιμή του κρυπτονομίσματος.

Ο Μασκ είχε ρωτήσει τους ακολούθους του στο Twitter τον περασμένο Μάιο εάν θα πρέπει η Tesla να αποδέχεται το Dogecoin ως μέσο πληρωμής και είχε επανειλημμένα στο παρελθόν μιλήσει με κολακευτικά λόγια για αυτό ή είχε ποστάρει memes, που φανέρωναν τη στήριξή του στο κρυπτονόμισμα.

στόσο κατά την εμφάνισή του στη δημοφιλή σατιρική εκπομπή Saturday Night Live το είχε χαρακτηρίσει ευκαιριακή επένδυση, πυροδοτώντας μεγάλη πτώση της τιμής του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By