Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025

Δώρα Αυγέρη: Προφανέστατα ο Μητσοτάκης παραμένει κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό αλλά και με μεγάλες απώλειες στα επιμέρους σημεία

Στην παραδοχή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «παραμένει κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό» μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών προσθέτοντας «αλλά και με μεγάλες απώλειες στα επιμέρους σημεία» προχώρησε το πρωί της Δευτέρας η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Εξηγώντας πώς δικαιολογεί την εκτίμηση για «απώλειες» όσον αφορά τον πρωθυπουργό, η κυρία Αυγέρη είπε στο ΟΡΕΝ ότι «δεν αναφέρομαι μόνο στις περιφέρειες αλλά και στον δήμο Αθήνας και τον δήμο Θεσσαλονίκης»

Μιλώντας γενικότερα για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «το αποτέλεσμα δεν το χρεώνεται ο Στέφανος Κασσελάκης, ωστόσο ο νέος πρόεδρος είχε την πολιτική γενναιότητα και να πει ότι χρειάζεται ανασυγκρότηση».

«Αυτή είναι η αποστολή μας. Να μην περάσει χωρίς αξιοποίηση καμία πολιτική στιγμή για να πετύχουμε νίκες υπέρ της κοινωνίας και αναφέρομαι στην περίπτωσ της Θεσσαλίας» πρόσθεσε η κυρία Αυγέρη.

By