Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

δωρεά από τον άσο της Λίβερπουλ Άντι Ρόμπερτσον σε τράπεζες τροφίμων

Η πανδημία του κορωνοϊού επηρεάζει πλέον σιγά, σιγά όλη την Ευρώπη με το Ηνωμένο Βασίλειο περνά κι αυτό δύσκολες στιγμές…

Κι αν η προσοχή είναι κυρίως στραμμένη στο Λονδίνο, προβλήματα υπάρχουν και στην Σκωτία, όπου η κρίση χτύπησε και τις τράπεζες τροφίμων που βοηθούσαν τους οικονομικά αδύνατους.

Έξι τέτοιοι οργανισμοί που έχουν έδρα τη Γλασκώβη και καθημερινά προσέφεραν χιλιάδες γεύματα σε κατοίκους της πόλης, αντιμετώπισαν τεράστιο θέμα με τη χρηματοδότηση τους και βρέθηκαν ένα βήμα πριν το λουκέτο, ώσπου εμφανίστηκε ο… από μηχανής Θέος.

Άγνωστος δωρητής, για τον οποίο το μόνο που έγινε αρχικά γνωστό ήταν ότι πρόκειται για Σκωτσέζο ποδοσφαιριστή, κατέθεσε ένα τεράστιο ποσό το οποίο διατέθηκε άμεσα για να καλυφθούν οι ανάγκες των συγκεκριμένων οργανισμών με τους ανθρώπους τους να μην πιστεύουν στη… τύχη τους.

«Είναι ένα απίστευτο δώρο και είμαστε ευγνώμωνες όλοι μας. Χάρις στον ποδοσφαιριστή και την προσφορά του μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σ” αυτούς που έχουν ανάγκη κιαι δεν υπάρχουν λόγια για να μπορέσουμε νε εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το πρόσωπο του», ανέφεραν εκπρόσωποι των οργανισμών, ωστόσο οι Times που έψαξαν λίγο περισσότερο το θέμα αποκάλυψαν σήμερα ότι ο άγνωστος δωρητής είναι ο Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια, αλλά πάντα φροντίζει να μη δημοσιοποιεί τις φιλανθρωπίες του», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα υπενθυμίζοντας βέβαια ότι και άλλοι αστέρες της Premier League έχουν κάνει ανάλογες ενέργειες τις τελευταίες ημέρες σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν όσους πραγματικά έχουν ανάγκη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By