Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Δριμεία επίθεση ΚΚΕ στην κυβέρνηση για διαπραγματεύσεις

«Ο λαός μπορεί και πρέπει να ξεφύγει απ΄ την παγίδα της αναμονής της διαπραγμάτευσης στο στρατόπεδο του εχθρού για τον επιμερισμό κερδών και ζημιών μεταξύ μονοπωλιακών ομίλων και ιμπεριαλιστικών κέντρων»

kke

Νέα αντιλαϊκά μέτρα βλέπει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος στις διαπραγματεύσεις που γίνονται μεταξύ της χώρας και των εταίρων, ειδικά μετά τις κατηγορίες της κυβέρνησης προς ΕΕ και ΔΝΤ για ασφυκτικές πιέσεις.

«Η επίκληση από την κυβέρνηση της εμπλοκής των διαπραγματεύσεων, λόγω των αντιθέσεων μεταξύ ΕΕ και ΔΝΤ, δεν μπορεί να κρύψει ότι βρίσκεται στην ίδια μεριά με τους δανειστές, στην επιλογή να συνεχίσουν να φορτώνονται τα βάρη της κρίσης στο λαό. Ο έντιμος συμβιβασμός που προτείνει η κυβέρνηση όχι μόνο δεν οδηγεί σε ανάκτηση των μεγάλων απωλειών του λαού την περίοδο της κρίσης, αλλά περιλαμβάνει νέα αντιλαϊκά μέτρα χωρίς ημερομηνία λήξης» αναφέρει το κόμμα σε σχόλιο του.

«Ο λαός μπορεί και πρέπει να ξεφύγει απ΄ την παγίδα της αναμονής της διαπραγμάτευσης στο στρατόπεδο του εχθρού για τον επιμερισμό κερδών και ζημιών μεταξύ μονοπωλιακών ομίλων και ιμπεριαλιστικών κέντρων. Να οργανώσει την αντεπίθεσή του σημαδεύοντας τον πραγματικό αντίπαλο, την άρχουσα τάξη και την ΕΕ», καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By