Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Eκπλήξεις από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τους βουλευτές της Χ.Α.

«Όχι» στην άρση της ασυλίας τους είπαν εκτός από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, των ΑΝΕΛ, αλλά και ανεξάρτητοι

boukouras-vouli-xrisiavgi

Εκπλήξεις έκρυβε το αποτέλεσμα της κάλπης που στήθηκε στη Βουλή για την άρση της ασυλίας των χρυσαυγιτών Γερμενή και Μίχου και των ανεξάρτητων Μπούκουρα και Αλεξόπουλου.

«Όχι» στην άρση της ασυλίας τους είπαν εκτός από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, των ΑΝΕΛ, αλλά και ανεξάρτητοι.

Το γοερό κλάμα του Στάθη Μπούκουρα συγκίνησε αρκετούς βουλευτές, μεταξύ των οποίων οι γαλάζιοι Ανδρέας Μαρίνος και Τάνια Ιακωβίδου. Στα 26 «όχι» συγκαταλέγονται και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, Κώστας Σκανδαλίδης, Νίκος Σηφουνάκης, Μιχάλης Κασσής και Γιώργος Ντόλιος.

«Όχι» στις περιπτώσεις των δύο ανεξάρτητων Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου είπαν και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, Κώστας Δαμαβολίτης, Παύλος Χαϊκάλης, Μαρίνος Ουζουνίδης, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

boukouras_xrisiavgi

«Παρών» για τον Στάθη Μπούκουρα και τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, Γιώργος Δεικτάκης, Ηλίας Βλαχογιάννης, Δημήτρης Κυριαζίδης, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου και οι ανεξάρτητοι Θεόδωρος Παραστατίδης, Γιάννης Κουράκος και Πάρις Μουτσινάς και οι ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά, Τσαμπίκα Ιατρίδη και Παναγιώτης Μελάς. Ο Κώστας Κόλλιας από τη ΝΔ ψήφισε «παρών» μόνο για τον Στάθη Μπούκουρα και ο Απόστολος Κακλαμάνης από το ΠΑΣΟΚ ψήφισε «παρών» μόνο για τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.

germenis-vouliA

«Όχι» ψήφισαν στην άρση της ασυλίας των Γερμενή και Μίχου ψήφισαν όλοι οι χρυσαυγίτες, καθώς και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, Κώστας Δαμαβολίτης, Παύλος Χαϊκάλης, Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ οι βουλευτές Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Μαρία Κόλλια ψήφισαν «παρών».

«Παρών» για τους Γιώργο Γερμενή και Νίκο Μίχο ψήφισαν ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Κουράκος και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρα, Τσαμπίκα Ιατρίδη και Παναγιώτης Μελάς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By