Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

e-Shop για κάθε επιχείρηση, με λίγα κλικ και επιδότηση 100%

Η πανδημία έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας, σε κάθε επίπεδο. Σε εμπορικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Το πιο εμφανές φυσικά είναι η αλλαγή στη λειτουργία των καταστημάτων λιανικής ή πιο σωστά η μη λειτουργία τους κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Την περίοδο αυτή το ηλεκτρονικό εμπόριο μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, καθώς συχνά αποτελούσε και τον μόνο τρόπο να προμηθευτούμε ό,τι θέλαμε. Χιλιάδες επιχειρήσεις άρχισαν να διαθέτουν τα προϊόντα τους ηλεκτρονικά και όλοι μας εξοικειωθήκαμε με τη νέα πραγματικότητα, ανακαλύπτοντας, είναι αλήθεια και ένα νέο τρόπο αγορών, με πολλά πλεονεκτήματα.

Παρ’ όλα αυτά, αρκετές είναι ακόμα οι επιχειρήσεις, που δεν έχουν αξιοποιήσει τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα. Κι αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους:

Οι πιο σημαντικοί είναι οι εξής:

-Έλλειψη εμπειρίας σε θέματα τεχνολογίας
-Απουσία κατάλληλου και έμπιστου συνεργάτη
-Ύψος επένδυσης
-Απαιτούμενος χρόνος ανάπτυξης
-Σύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με τα συστήματα μηχανογράφησης της επιχείρησης
-Έλλειψη υποδομής
-Επιδοτούμενο πρόγραμμα e-Λιανικό: Η ευκαιρία για νέο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι… τώρα!

Ευτυχώς, όλοι οι παραπάνω προβληματισμοί και ανησυχίες, μπορούν να εκλείψουν. Και αυτό γίνεται με δύο τρόπους:

Πρώτον, με τη βοήθεια κρατικής επιδότησης ΕΣΠΑ έως €5.000 (πρόγραμμα e-Λιανικό) που καλύπτει το 100% της δαπάνης (άρα δεν χρειάζεται καμία επένδυση εκ μέρους σας).

Δεύτερον, με ολοκληρωμένες λύσεις «με το κλειδί στο χέρι» που δεν απαιτούν χρόνο εγκατάστασης και παραδίδονται από έμπιστους τεχνολογικούς συνεργάτες με τεράστια εμπειρία και αποδεδειγμένη επιτυχημένη πορεία στον χώρο, όπως η Info Quest Technologies και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της, που επί 40 χρόνια υποστηρίζουν την ελληνική επιχείρηση στην ψηφιακή εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό.

Ξεκινώντας από το πρόγραμμα e-Λιανικό, να σημειώσουμε ότι αφορά σε όλον τον κλάδο της λιανικής (ΚΑΔ 47) και τις πληγείσες επιχειρήσεις του, ενώ η υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 24 Μαρτίου. Πρόκειται για πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020 (περισσότερα εδώ) συνολικού ύψους €80 εκατ., το οποίο καλύπτει τόσο hardware όσο και software. Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι καλύπτει και αναβάθμιση της υπάρχουσας υποδομής εφόσον διαθέτετε ήδη κάποιο e-shop και θέλετε να το εκσυγχρονίσετε.

Η λύση NM Store Lite, που έχει αναπτύξει η Ελληνική εταιρεία Netmechanics, εξειδικευμένος συνεργάτης της Info Quest Technologies, μετράει εκατοντάδες εγκαταστάσεις e-shop σήμερα, με πολύ επιτυχημένες υλοποιήσεις τόσο για μικρές, όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις.

Η λύση προχωράει πολύ περισσότερο από τη δημιουργία ενός απλού e-shop, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε μία προηγμένη υποδομή η οποία θα είναι διασυνδεδεμένη με τις υπόλοιπες λειτουργίες της επιχείρησής σας όπως η αποθήκη και το απόθεμα, οι προμηθευτές, οι πελάτες, τα συστήματα loyalty και πολλά άλλα. Με άλλα λόγια θα αποτελέσει τον πυρήνα για μία συνολική ψηφιακή μετάβαση της επιχείρησής σας.

Βλέπετε, είναι άλλο πράγματα το απλά να μπορείς να πουλήσεις online ένα προϊόν και κάτι πολύ διαφορετικό, το να μπορείς να παρακολουθείς κάθε λεπτομέρεια της εμπορικής σου δραστηριότητας, να κανονίζεις αυτόματα τις πληρωμές, τις εισπράξεις και τις αποστολές σου, να επιβραβεύεις τους πελάτες σου, να διατηρείς πολλαπλούς τιμοκαταλόγους ανάλογα με τα προφίλ των πελατών σου ή τα υποκαταστήματά σου, να μπορείς να έχεις αναλυτικό report με ένα κλικ σε πραγματικό χρόνο, να γνωρίζεις πότε και τι πρέπει να παραγγείλεις και πολλά άλλα.

Η λύση NM Store Lite έχει ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα: Μπορεί να υλοποιηθεί μέσα σε λίγες ημέρες για οποιοδήποτε κατάστημα, είτε ως αντικατάσταση προηγμένων λύσεων είτε ως νέα δραστηριότητα. Έτσι δεν θα χάσετε άλλο πολύτιμο χρόνο – και πωλήσεις.

Μέσω του NM Store Lite, με ένα απλό login, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας e-shop (επιλέγοντας οι ίδιοι τη σχεδίαση και τις λεπτομέρειες που προτιμάτε), με λίγα μόνο κλικ.

Όλα γίνονται σε πραγματικό χρόνο στο cloud, δεν απαιτείται η βοήθεια από designers, developers και άλλων εξειδικευμένων συνεργατών, και μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, το μόνο που απομένει είναι να αρχίσετε να «ανεβάζετε» τα προϊόντα σας στο νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένων και των online πληρωμών, τα έχει φροντίσει το NM Store Lite.

Τη διασύνδεση του e-shop σας με την ψηφιακή σας βιτρίνα, που υποδέχεται τους επισκέπτες, παρουσιάζει τα προϊόντα σας και αναλαμβάνει τις πληρωμές των πελατών σας όσο και με κάθε λειτουργία της επιχείρησης, αναλαμβάνει η εφαρμογή Q-Zone της Info Quest Technologies, ενώ τα πάντα βρίσκονται σε ασφαλή cloud υποδομή που διασφαλίζει το Microsoft Azure.

Λύσεις όπως το NM Store Lite, λύνουν ένα τεράστιο πρόβλημα που έχει ο κλάδος της λιανικής αυτήν την περίοδο: Σας δίνουν τη δυνατότητα να βγείτε online σε πραγματικά ελάχιστο χρόνο (για το αρχικό setup που δεν περιλαμβάνει το upload των προϊόντων σας απαιτούνται μόνο λίγες ώρες στην πραγματικότητα) και ταυτόχρονα, σας παρέχει πλήρη οργάνωση αλλά και την πλήρη εικόνα της επιχείρησής σας.

Και όλα αυτά, με την υποστήριξη ενός εξαιρετικά έμπειρου τεχνολογικού συνεργάτη που είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα.

Όλα αυτά πραγματοποιούνται σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο, όπου η ίδια η επιβίωση της αγοράς εξαρτάται από την ταχύτητα και την ποιότητα με την οποία θα μεταβεί στην ψηφιακή εποχή.

Και οι δύο αυτές παράμετροι (ταχύτητα και ποιότητα) ικανοποιούνται και με το παραπάνω, σε μία εποχή που το e-commerce γνωρίζει ασύλληπτη άνθιση (σχεδόν διπλασιάστηκε το 2020 σε σχέση με το 2019) και δεν είναι καθόλου δύσκολο το να βιαστεί κανείς με αποτέλεσμα να χάσει χρόνο, χρήματα και -ίσως το κυριότερο- την ευκαιρία να αναβαθμίσει και να εκσυγχρονίσει την επιχείρησή του.

Για περισσότερες πληροφορίες, και το πώς μπορεί να περάσει την επιχείρησή σας στην εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ https://www.netmechanics.gr/

(Visited 1 times, 1 visits today)
By