Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Έδειξαν λάθος σορό στον γιο του άτυχου Γ. Δούλη

Η σορός που του επιδείχθηκε δεν ανήκε στον άτυχο Γιώργο Δούλη αλλά σε κάποιον άλλον

ImageHandler.ashx

Άλλο ένα επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο απίστευτο χάος που επικρατεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με τους νεκρούς και τους αγνοούμενους του πλοίου Norman Atlantic.

Όπως καταγγέλλει ο γιος του μοναδικού ταυτοποιημένου θύματος της τραγωδίας που σημειώθηκε βόρεια της Κέρκυρας, Γιώργου Δούλη, η σορός που του επιδείχθηκε όταν έφτασε στο Μπάρι ώστε να προχωρήσει στο δύσκολο καθήκον να αναγνωρίσει τον νεκρό πατέρα του, δεν ανήκε στον άτυχο Γιώργο Δούλη αλλά σε κάποιον άλλον.

Σύμφωνα με το MEGA, μάλιστα, οι ιταλικές αρχές θα δείξουν στον γιο του Γιώργου Δούλη τις υπόλοιπες τέσσσερις σορούς που έχουν βρεθεί ώστε να δουν αν κάποια από αυτές ταυτίζεται με τον πατέρα του.

«Ανατριχιαστικό» χαρακτήρισε το γεγονός ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος πάντως ενημέρωθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης και δήλωσε άγνοια για το γεγονός.

Δοθείσης της ευκαιρίας, μάλιστα, υπογράμμισε ότι «έχουμε αντιμετωπίσει πολύ μεγάλα προβλήματα στην επικοινωνία με τους Ιταλούς».

Ο 67χρονος Γιώργος Δούλης, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχασε τη ζωή του όταν στην προσπάθειά του – μαζί με τη σύζυγό του Θεοδώρα – να βρουν τρόπο διαφυγής από το φλεγόμενο πλοίο και ενώ επιχειρούσαν να μπουν στη σωστική λέμβο, εγκλωβίστηκαν στη γλίστρα και παγιδεύτηκαν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By