Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Ευχάριστα «Τα Νέα» για τον ΔΟΛ – Τι λένε Καρακούσης και Βυθούλκας

Καλά νέα έρχονται για τους εργαζομένους στον ΔΟΛ και τις οικογένειες τους που θα κάνουν γιορτές…

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο twitter ο αρχισυντάκτης του «Βήμα ΦΜ» Γιώργος Κακούσης το δώρο των εργαζομένων θα μπει άμεσα, άρα τα Μέσα του Ομίλου θα λειτουργήσουν ξανά μετά τις συνεχόμενες στάσεις εργασίας.

Ο αρχισυντάκτης του ραδιοφωνικού σταθμού στο μήνυμα του μάλιστα προς τους εργαζομένους, ακροατές  και αναγνώστες του ομίλου αφήνει αιχμές για κάποια κοράκια…

Το μυαλό όλων βέβαια πάει στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος αναφερόμενος στην υπόθεση αυτή τόνισε πως «ήταν επιχείρηση φούσκα που τώρα σκάει» αλλά και στον ομογάλακτο του Πάνο Καμμένο ο οποίος με τιτίβισμα του βιάστηκε να πει «bye» και να χαιρετίσει πρόωρα από twitter το κλείσιμο ενός ομίλου με 500 εργαζομένους.

«Κακά νέα για τα κοράκια: το δώρο μπαίνει στον #ΔΟΛ άμεσα, ΤΑ ΝΕΑ κυκλοφορούν αύριο & ο ΒΗΜΑ FM θ εκπέμψει ξανά. Αρχίζει το κυνήγι του κόρακα», σχολίασε ο Γ. Κακούσης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο Διονύσης Βυθούλκας ο οποίος λίγες νωρίτερα είχε κάνει μία συγκινητική ανάρτηση στο twitter με την οποία δεν σταμάτησε να ελπίζει πως κάτι καλό θα γίνει.

(Visited 1 times, 1 visits today)