Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Βλασταράκος, πρώην πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Μιχάλης Βλασταράκος, επί σειρά ετών πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (2012-2019) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρών του ΙΚΑ .

Ήταν μέλος πολλών επιστημονικών και πολιτιστικών φορέων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ υπήρξε και διοικητής του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

«Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Μιχάλη Βλασταράκου. Τίμησε το λειτούργημα του ιατρού και ως διακεκριμένος επιστήμονας υπηρέτησε το ΕΣΥ. όπως και τον ιδιωτικό τομέα. Ένας ωραίος άνθρωπος. Συλλυπητήρια στους οικείους του» έγραψε στο twitter ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Με θλίψη αποχαιρετούμε τον τ. πρόεδρο του ΠΙΣ, Μιχάλη Βλασταράκο, ο οποίος έφυγε σήμερα από κοντά μας. Ο ιατρικός κόσμος θα θυμάται πάντα την προσφορά του στα κοινά» ανέφερε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Σε ανακοίνωσή του, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εξέφρασε βαθύτατη θλίψη και θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια ενός εκλεκτού και διακεκριμένου μέλους του.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους και συναδέλφους του εκλιπόντος εξέφρασε και το ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By