Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

«Έφυγε» φτωχός και ξεχασμένος ο Π. Φυσσούν

Το μεγάλο οικονομικό δράμα για τον Πέτρο Φυσσούν και τη σύζυγό του Τέτα Χατζηχρήστου έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό τον Αύγουστο του 2013, όταν η σπιτονοικοκυρά τους έδιωξε από την κατοικία όπου διέμεναν στην Άνω Πεύκη λόγω ανεξόφλητων ενοικίων.

Ο ηθοποιός κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της έξωσης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο: «Πρόλαβα και έβαλα λίγα ρούχα μέσα σε μια βαλίτσα και μετά ο Πέτρος κατέρρευσε. Δεν άντεξε. Δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν και τώρα του φέρονται με αυτό τον τρόπο; Ντροπή» είχε αποκαλύψει τότε στην Espresso η σύζυγός του.

Απανωτά χτυπήματα

Τα πλήγματα στη ζωή του ηθοποιού ήταν πολλά όπως η απόφαση της κόρης του να γίνει μοναχή. Πέρυσι ο ηθοποιός έχασε το στήριγμά του, την αγαπημένη του σύζυγο από καρκίνο και έκτοτε οδηγήθηκε στο Γηροκομείο Πειραιά, όπου και φιλοξενούνταν τους τελευταίους μήνες. Σε άθλια οικονομική κατάσταση, κουρασμένος, εξαθλιωμένος και με τα χρόνια και τις κακουχίες πια να τον βαραίνουν, είχε τουλάχιστον ένα καταφύγιο.

Αλλά και τα παιδικά χρόνια του ήταν εξίσου δύσκολα. «Έχω περπατήσει ξυπόλητος, έχω φάει σκουπίδια, οκτώ ετών πουλούσα κουλούρια για να ζήσω» είχε δηλώσει. Και τελευταία σε σχέση με την ελληνική κρίση είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Όταν εκατοντάδες άνθρωποι τρώνε στα συσσίτια, είναι προσβολή η τηλεόραση να δείχνει αστακούς και χαβιάρι».

Espresso

(Visited 1 times, 1 visits today)