Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ήρθα να τον σκοτώσω» – Κρατούμενος απείλησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ισχυρίζεται ο δικηγόρος του

Ο δολοφόνος της Καρολάιν είχε ζητήσει να εκτίσει την ποινή του στον Κορυδαλλό – Ο δικηγόρος του περιέγραψε ένα περιστατικό κατά το οποίο απειλήθηκε η ζωή του

Απειλές κατά της ζωής του δέχεται μέσα στις φυλακές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο δικηγόρος του δολοφόνου της συζύγου του, Καρολάιν μίλησε στον ALPHA για το γεγονός πως ο πελάτης του απειλήθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου. Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιθυμούσε να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού και να εκτίσει την ποινή του για τη δολοφονία της Καρολάιν, όμως μεταφέρθηκε στο Μαλανδρίνο.

Ο δικηγόρος του, κ. Παπαϊωαννίδης είπε: «Χθες ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του, γιατί είναι και σύνηθες αυτό και σίγουρα κάθε μεταγωγή είναι συγκεκριμένη. Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά.

Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στο περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας είπε: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».

By