Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

EgyptAir: Οι πρώτες φωτογραφίες από την περιοχή της συντριβής

Στο σημείο έχασαν τη ζωή τους συνολικά 66 άτομα

egypt4

Τις πρώτες φωτογραφίες από το συντρίμμια του αεροσκάφους της EgyptAir που συνετρίβη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ανατολική Μεσόγειο με 66 επιβαίνοντες έδωσαν στη δημοσιότητα οι αιγυπτιακές ένοπλες δυνάμεις.

Οι πέντε φωτογραφίες απεικονίζουν τμήματα του αεροπλάνου, καθίσματα, ένα σωσίβιο και υπάρχοντα επιβατών. Σε ένα συντρίμμι φαίνεται το έμβλημα του αερομεταφορέα.

Τα αντικείμενα εντοπίστηκαν από τις αιγυπτιακές δυνάμεις το πρωί της Παρασκευής, περίπου 290 χιλιόμετρα βόρεια της Αλεξάνδρειας.

egypt1

Οι έρευνες για τον ανεύρεση των δύο μαύρων κουτιών και άλλων συντριμμιών συνεχίζονται.

Νωρίτερα, η γαλλική υπηρεσία ερευνών επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι λίγα λεπρά πριν χαθεί το στίγμα του αεροπλάνου υπήρξαν συναγερμοί για καπνό μέσα στο αεροσκάφος, κάτι που συνήθως υποδηλώνει την εκδήλωση φωτιάς.

Τα αίτια της συντριβής παραμένουν πάντως άγνωστα, χωρίς ακόμα να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης.

Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού, όπου βρίσκονται σε ισχύ έκτακτοι έλεγχοι μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Νοεμβρίου στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

egypt3 egypt2

(Visited 1 times, 1 visits today)
By