Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Έκανε 10 φορές σεξ με τη καθηγήτρια και μετά τη κατέδωσε

Η ζήλια αποτέλεσε τη κινητήριο δύναμη για έναν ανήλικο που κατέδωσε τη καθηγήτρια του στον πατέρα του μόλις έμαθε πως είχε σχέση και με έναν συμμαθητή του

daskala-texas-mathitis-sex

Η Χέιλι Γουέι μία 28χρονη δασκάλα από το Τέξας, αρχικά έβαλε στο στόχαστρο τον έναν από τους δύο ανήλικους με τον οποίο, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της μετά τη σύλληψή της την περασμένη εβδομάδα, έκανε σεξ 10 φορές.

Όπως καταγράφεται στα έγγραφα η 28χρονη συναντήθηκε με τον ανήλικο σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα τον περασμένο Ιούνιο και γρήγορα απέκτησε τόσο μεγάλη οικειότητα ώστε να ταξιδέψει με την οικογένειά του στην Αφρική. Ήταν μετά από αυτό το ταξίδι που οι δύο τους ήρθαν τόσο… κοντά ώστε να ξεκινήσουν σεξουαλικές επαφές άλλες φορές στο σπίτι της 28χρονης, άλλες στο αυτοκίνητο και άλλες σε πάρκο.

Από τον Σεπτέμβριο, όμως, η Γουέι ξεκίνησε να «κυνηγάει» και έναν συμμαθητή του πρώτου… εραστή της. Όταν κατάφερε, μάλιστα, να τον προσελκύσει σε μια βόλτα στο ίδιο πάρκο με αυτό στο οποίο είχε κάνει σεξ με τον πρώτο ανήλικο, τότε βρήκε την ευκαιρία να ορμήξει στο δεύτερο θύμα της.

Αυτή όμως φαίνεται ότι ήταν η μοιραία κίνηση για την 28χρονη γιατί όταν το πρώτο… θύμα της έμαθε για το περιστατικό αυτό εξομολογήθηκε τα πάντα στον πατέρα του.

Πλέον η 28χρονη αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για ανάρμοστες σχέσεις ανάμεσα σε εκπαιδευτικό και μαθητή.

(Visited 1 times, 1 visits today)