Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Εκλογές ΗΠΑ: «Έπεσε» η ιστοσελίδα της υπηρεσίας μετανάστευσης του Καναδά μετά το προβάδισμα Τραμπ

To είπαν και το έκαναν πολλοί Αμερικανοί όταν απειλούσαν ότι θα φύγουν από τις ΗΠΑ αν επικρατήσει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών

Το είπαν και το έκαναν αρκετοί Αμερικανοί, όπως φαίνεται, όταν έλεγαν ότι σε περίπτωση που επικρατήσει ο Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ θα μεταναστεύσουν στον Καναδά.

Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθούν τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετώπισε η ιστοσελίδα της υπηρεσίας μετανάστευσης του Καναδά μετά το προβάδισμα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου στις ΗΠΑ, στον Καναδά και την Ασία είδαν ένα μήνυμα σφάλματος του εξυπηρετητή όταν προσπάθησαν να προσπελάσουν τον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Το πρόβλημα επισημάνθηκε από πολλούς χρήστες του ιστοτόπου κοινωνικής
δικτύωσης Twitter.

Καθώς πολλοί Αμερικανοί, συχνά μεταξύ αστείου και σοβαρού, δήλωναν ότι θα μεταναστεύσουν στον Καναδά εάν κερδίσει ο Τραμπ, η ιδέα άρχισε να κερδίζει στο έδαφος και σε ορισμένες καναδικές κοινότητες. Τον Φεβρουάριο, το νησί Κέιπ Μπρετόν, στις ακτές του Καναδά στον Ατλαντικό, καταχώρισε διαφημίσεις αυτοπροβαλλόμενο ως ένα ήσυχο και ασφαλές καταφύγιο για τους Αμερικανούς που μπορεί να θελήσουν να… αποδράσουν από τις ΗΠΑ, σε περίπτωση νίκης του Τραμπ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By